VIDEOS | Factoria Creativa - Agencia de diseño gráfico y marketing online | Factoria Creativa - Agencia de diseño gráfico y marketing online VIDEOS | Factoria Creativa - Agencia de diseño gráfico y marketing online
 

VIDEOS

VIDEOS

Un vídeo és la millor eina per mostrar els nostres projectes en un minut. Ja ho diu la frase “una imatge val més que mil paraules”. Explica de manera atractiva i visual els teus productes, serveis, idees o iniciatives.

Un altre dels motius pel qual és molt interessant tenir el teu vídeo, és perquè posiciona en SEO, generant valor de marca en cercadors com Google.

Realitzem diferents tipus de vídeos: corporatius, industrials, educatius, demostratius de producte, publireportatges o entrevistes, enregistrament en congressos i vídeos per incloure en canals online.

T’oferim diferents serveis de vídeo: fotografia i vídeo aeri, edició i subtitulat, vídeos 2D i 3D, operador i producció multicàmara, etc. T’assessorem tècnicament per realitzar muntatges audiovisuals i proposem veus per locutar amb diferents idiomes.

 

QUÈ ACONSEGUIRÀS AMB EL TEU VÍDEO?

Aconseguiràs diferenciar-te de la competència, ho podràs presentar en fires per donar a conèixer la teva empresa, podràs fer presentacions en reunions per explicar el teu producte, etc.

En Factoria Creativa Barcelona et proporcionem grans dosis creatives per sintetitzar tot el que vulguis presentar en uns minuts de forma ordenada i atractiva.

Els passos a seguir per realitzar un vídeo són: primera reunió amb el client per obtenir un brieffing on sortiran reflectides les seves necessitats de comunicació. A partir d’aquí s’elaborarà el guió i l´estory on es mostrarà de forma gràfica els passos del vídeo, realitzarem el rodatge o muntatge en 2D o 3D, visionat per part del client i realització de la postproducció, locució i muntatge.

 

POSICIONAMENT EN XARXES SOCIALS

Un vídeo és un instrument comunicatiu fonamental per posicionar-te a les xarxes socials, Google impulsa els vídeos com a eina important de rànquing de posicionament i marca.

Realitzar vídeos i penjar-los a Youtube i Vimeo són opcions econòmiques per arribar al teu públic objectiu amb baix cost.

Factoria Creativa - Agencia de diseño gráfico y marketing online located at Casp 90 , Barcelona, España . Reviewed by 86 customers rated: 4.5 / 5