Aplicació mòbil amb booking de reserves

Aplicació mòbil amb booking de reserves , és una eina de gran utilitat per a empreses com hotels, immobiliàries, restaurants i entre d’altres. Pots incloure geolocalització, integració de les API de reserves de Booking i integració de passarel·la de pagament per reservar o tancar la venda.

Cada vegada utilitzem més el nostre telèfon mòbil per buscar ofertes d’última hora (reunions que s’allarguen, retards en els vols o perdre el tren). Donant-nos d’alta, posant la quantitat que estem disposats a pagar, ens ensenyarà per geolocalització l’hotel que tingui habitacions disponibles i s’adapti a les nostres necessitats així com poder vendre o trobar serveis d’última hora.

Amb l’aplicació mòbil de booking de reserves, pots filtrar l’oferta de serveis o productes disponibles en funció de dates, ubicació, preu, categoria i característiques. Mostra la ubicació sobre un mapa geolocalitzat i permet introduir les dades de la targeta de crèdit per confirmar la reserva.

Rendibilitzar l’aplicació mòbil amb booking de reserves

L’aplicació mòbil amb booking de reserves són presents en els telèfons des de fa temps; de fet, ja estaven incloses en els sistemes operatius de Nokia o Blackberry anys enrere. Els mòbils d’aquesta època, comptaven amb pantalles reduïdes i són els que ara anomenem feature phones, en contraposició als smartphones, més actuals.

En essència, una aplicació mòbil amb booking de reserves no deixa de ser un software. Per entendre una mica millor el concepte, podem dir que les aplicacions són per als mòbils el que els programes són per als ordinadors d’escriptori.

Comptar amb una aplicació mòbil amb booking de reserves con disseny gràfic i bona jerarquia en la programació per poder ser responsive així com poder tenir una plataforma de venda amb tpv, és rendibilitzada des del primer dia de la teva inversió, ja que a més de poder realitzar accions push per donar a conèixer al teu públic objectiu els descomptes, ofertes i accions comercials que puguis desenvolupar.

Viatjar i gastar solen anar de la mà, poder oferir al nostre públic objectiu una eina perquè realitzi reserves i compres a través d’una aplicació mòbil amb booking de reserves plataforma de pagament, significa una garantia d’èxit en la gestió així com en l’experiència del comprador.

Aquí us deixem les aplicacions més conegudes com Blink, una marca amb segell espanyol sorgida després de l’èxit als EUA de Hotel Tonight.

Totes dues permeten a l’usuari realitzar reserves d’hotel des del telèfon mòbil, en l’últim moment i a preus barats.

En Factoría Creativa Barcelona desenvolupem aplicació mòbil amb booking de reserves així com qualsevol acció de comunicació que et proposis.

Factoria Creativa

Somos una agencia de marketing online y diseño web en Barcelona que desarrolla proyectos de comunicación a medida y personalizados según objetivos.

icono presupuesto web