app maldonado

Aplicació mòbil per a discoteques

Aplicació mòbil per a discoteques és generar beneficis amb moltes possibilitats.Si vols captar i fidelitzar al teu públic, res millor com tenir una aplicació mòbil per a discoteques. Envia’ls notificacions push amb ofertes especials, per exemple, 2 per 1 en begudes i happy hours, així com moltes altres funcions.

Crear llistes de convidats, un calendari d’esdeveniments i galeries de fotos d’esdeveniments passats, compartir enllaços a Facebook i oferir contingut musical a partir d’aplicacions de tercers integrada en la teva aplicació mòbil a través de Souncloud.

Desenvolupar una aplicació mòbil per a discoteques o local de copes té molts beneficis:

 • Generar nous clients.
 • Contactar amb ells fàcilment.
 • Crear programes de fidelitat.
 • Crear un nou canal de comunicació.
 • Augmentar la interacció social.
 • Guanyar avantatge sobre la competència.

Funcionalitat de l’aplicació mòbil per discoteques:

 • Llista VIP
 • Reserva de taules

La teva discoteca és també un bar o restaurant?

 • Deixa que els teus clients reservin una taula directament des de la seva app.
 • Crea esdeveniments especials i comparteix-los amb la teva llista de clients VIP.
 • Comparteix i ven la teva música.
 • Afegir fotografies i invitacions.

També pots mostrar les instal·lacions en la teva aplicació amb galeries de fotos o bé compartint àlbums d’esdeveniments passats.

Deixa que els nous clients escoltin la millor música en directe dels DJs residents de la teva discoteca des del teu app. Els aficionats podran comprar pistes on i quan vulguin.

A més, tens la possibilitat d’enviar ofertes als teus clients amb una notificació push per anunciar esdeveniments pròxims, vendre entrades, promocionar l’assistència de famosos a la teva discoteca i fins i tot mostrar com arribar al teu local.

Així mateix, pots connectar la teva app amb les xarxes socials com Facebook, YouTube i Twitter i així els teus clients i el teu negoci estaran sempre connectats i fent que puguin estar al dia de tot en només un clic.

Si vols descobrir nous llocs on poder sortir de festa a Barcelona, fes click aquest enllaç.

Per a què serveix l’aplicació mòbil per discoteques?

La nostra aplicació mòbil ofereix les millors festes, locals i xarxes socials per trobar parella, entre altres possibilitats. L’objectiu és fer de les nits de festa, un gran panorama. Pots trobar-te amb les persones que estiguin al teu voltant i fer check-in en més de 5.000 locals, on pots guanyar premis exclusius per als usuaris registrats en el servei.

Què ens diferencia d’altres aplicacións mòbil per discoteques semblants?

És la primera aplicació que combina fotos geolocalitzades de festa amb fer check-in en discoteques i lligar.

Els nostres principals competidors a aplicació mòbil per a discoteques són Foursquare i algunes apps específiques de geolocalització.

La principal diferència de la nostra aplicació és el caràcter de «xarxa social» i quantitat de serveis que oferim, allunyant-nos d’una simple app.

Demana’ns pressupost, et sorprendrem en qualitat i preu.

Factoria Creativa

Somos una agencia de marketing online y diseño web en Barcelona que desarrolla proyectos de comunicación a medida y personalizados según objetivos.

icono presupuesto web