La teva agència de publicitat a Barcelona

Som l’agència de publicitat a Barcelona que millora la teva comunicació corporativa. Fem créixer la teva comunicació amb els millors resultats utilitzant sistemes propis de gestió amb desenvolupaments a mesura, perquè cada projecte és únic.

Per a aconseguir aquests objectius seguim la següent metodologia de treball:

– Consecució d’un brífing, ens reunim amb el client per a obtenir les seves necessitats de negoci i tenir la informació necessària.

– Fixar objectius, a partir del brífing sabem com és el buyer persona del nostre client, competència, oportunitats de negoci i quins objectius vol complir en disseny gràfic, dissenyo web o màrqueting online.

– Elaboració del missatge, creació de continguts i generació de copys que arribin al nostre públic objectiu i el captivin.

– Elaboració de la creativitat, desenvolupem elements d’alta identitat visual en disseny gràfic, dissenyo web o màrqueting online que posicionin la marca i facin obtenir el ROI al nostre client.

-Posada en marxa del projecte, desenvolupament o estratègia de màrqueting digital.

-Revisió i presentació dels resultats per a una posterior optimització dels elements realitzats.

Com a agència de publicitat a Barcelona, implementem la imatge corporativa de la teva empresa, desenvolupem la teva pàgina web, aplicació mòbil o botiga online sempre amb programació a mesura. Així com la creació d’una estratègia personalitzada a objectius de màrqueting digital per a posicionar la teva marca, vendre i fidelizar clients.

Pots posar-nos a prova, aportem a més de creativitat i desenvolupament a mesura, propostes per a millorar la teva idea de negoci. T’acompanyem, amb l’experiència de 20 anys que ens aporta el treballar amb tota mena de perfils B2B i B2C com: Leo Pharma, Aguas de Barcelona, AQU Cataluña, AOC, Tersa, Priela, Toni Pons, Sanofi, Virbac, Esteve, Priela, Techdata, Revlon, Aguas del Ter i Llobregat…

agencia creativa valor diferencial factoria creativa

¿Quieres aumentar tus ventas?

Diseño Gráfico

Diseño Gráfico

Com a agència a publicitat, desenvolupem identitat visual que posiciona els valors de la marca per a impactar al teu públic objectiu amb una imatge gràfica innovadora, creativa i que transmeti valors de marca.

Comunicació efectiva per a imatge corporativa, embalatge, disseny de logotips, disseny editorial, disseny de catàlegs corporatius, disseny d’estands, posicionament web SEO, campanyes SEM, Marketing online i disseny web.

Desenvolupem projectes a mesura segons els objectius i necessitats del client per a obtenir els millors resultats, t’acompanyem per a transformar i millorar els resultats. Atreu, ven i fideliza al teu buyer persona amb els nostres dissenys en imatge corporativa

diseno gráfico landing

Diseño Web

diseno web landing

Diseño Web

Desenvolupem disseny web amb programació a mida, perquè la teva pàgina web o botiga online sigui escalable, àgil, segura i amigable a Google. No treballem amb plantilles, plugings perque es económic però finalment et donaràn molts problemes i et surtirà molt mès car a la llarga.

Estudiem cada cas i implementem la tecnologia que més s’adeqüi, sigui pàgina web, e-commerce o app, sempre amb un desenvolupament propi i programació a mesura. Els nostres desenvolupaments tenen la seva base en l’experiència de l’usuari, ja que aquest serà finalment és que ens farà posicionar-nos i comprarà els nostres productes o serveis.

Desenvolupem botigues online, pàgines web, catàlegs online i apps mòbils partint d’un CMS própio desenvolupat amb tecnologia Open Source perquè als nostres clients els sigui senzilla la seva actualització i poder canviar de proveïdor en qualsevol moment sense haver d’estar lligat a nosaltres per la nostra tecnologia.

Marketing Online

Marketing Online

Som Google Partner, augmentem el trànsit i posicionament orgànic de qualitat o campanyes de CPC a la teva pàgina web o e-commerce.

Implementem les eines més adequades per a cada acció de màrqueting digital; Posicionament web SEO, Campanyes SEM, Google Shooping, Linkbuilding, màrqueting automation, segons els objectius definits pel client.

Tot això ens permet generar posicionament de marca, atreure al nostre públic objectiu i fidelizarlo a través d’un embut de vendes segmentat segons comportaments afins del nostre buyer persona.

Definim els objectius i el buyer persona, realitzem l’elecció de l’estratègia a implementar, analitzem els resultats i optimitzem els resultats obtinguts.

marketing online landing_2
agencia creativa diseno web

Avantatges d´una agencia de publicitat

¿Hablamos de tu proyecto?


Accepto els termes i la política de cookies