La teva agència de publicitat a Barcelona

Som l’agència de publicitat a Barcelona que millora la teva comunicació corporativa. Fem créixer la teva comunicació amb els millors resultats utilitzant sistemes propis de gestió amb desenvolupaments a mida, perquè cada projecte és únic.

Per a aconseguir aquests objectius seguim una exitosa i contrastada metodologia de treball:

  • Consecució d’un briefing, ens reunim amb el client per a obtenir les seves necessitats de negoci i obtenir tota la informació necessària per a conéixer en profunditat el projecte del nostre client.
  • Fixar objectius, a partir del briefing sabem com és el core target del nostre client, competència, oportunitats de negoci i quins objectius vol assolir. Per tal de fer-ho possible, els nostres departaments de disseny gràfic, disseny web i màrqueting online comencen a treballar en la ideació de l’estratègia i accions a realitzar en la campanya.
  • Creació de continguts i generació de copys, per tal de transmetre el missatge desitjat al públic objectiu. Però no només fem que arribi el missatge, sinó que aconseguim que el missatge impacti positivament al client objectiu, afavorint i incrementant l’engagement del pùblic amb la marca.
  • Elaboració de les creativitats necessàries per vehicular la campanya mitjançant el disseny gràfic, disseny web o màrqueting online per tal d’oferir un òptims resultats en el retorn de la inversió del nostre client (ROI).
  • Llançament de la campanya seguint l’estratègia fixada, implementant les accions planificades i amb un seguiment continu dels resultats, que ens permet l’optimització continua de la campanya, i com a conseqüència, l’obtenció de grans resultats.
  • Avaluació de la campanya i elaboració d’informes de resultats per a exposar al nostre client el resultat de la campanya realitzada.

Vols augmentar les teves vendes?

Disseny Gràfic

Com agència de publicitat, desenvolupem una identitat visual que distingeix la teva marca de la resta del mercat, mitjançant una identitat gràfica personal, innovadora i creativa. Aconseguint així, transmetre els valors de marca i impactant sobre el teu públic objectiu.

Realitzem una comunicació efectiva mitjançant la imatge corporativa, packaging, disseny de logotips, disseny editorial, disseny de catàlegs corporatius, disseny d’estands, posicionament web SEO, campanyes SEM, Marketing Online i disseny web.

Desenvolupem projectes totalment a mida per tal d’assolir els objectius plantejats pels nostres clients. A més, realitzem un acurat seguiment del procés, garantint l’obtenció dels millors resultats. Diferencia’t, posiciona’t, i transmet els valors de la teva empresa als teus clients potencials amb els nostres dissenys d’imatge corporativa.

una persona de una agencia de publicidad con el ordenador
Un ordenador de una agencia de publicidad

Disseny Web

Desenvolupem disseny web amb programació a mida, perquè la teva pàgina web o botiga online sigui escalable, àgil, segura i amigable a Google. No treballem amb plantilles ni plugings, ja que són l’opció més econòmica però finalment donaran molts problemes i sortirà molt més car a la llarga.

Estudiem cada cas i implementem la tecnologia que més s’adeqüi, sigui pàgina web, e-commerce o app, sempre amb un desenvolupament propi i programació a mida. Els nostres desenvolupaments tenen com a base l’experiència de l’usuari, ja que oferir una òptima UX al client, ens aportará un millor posicionament i una millor taxa de conversió, quan el client acaba adquirint el producte o servei que s’ofereix.

Tots els nostres projectes botigues online, pàgines web, catàlegs online i apps mòbils els desenvolupem mitjançant un CMS propi, basat en tecnologia Open Source per a facilitar les posteriors actualitzacions per part dels clients. D’aquesta manera, si en algun moment, es creu convenient canviar de proveïdor, no existiran lligams per qüestions tecnològiques.

Marketing Online

Som Google Partner, això indica que coneixem molt bé com millor el posicionament orgànic i fer-ho amb qualitat, factor que aporta un increment important en el trànsit a la web. Si a més, es considera realitzar una campanya de SEM, també som experts en realitzar campanyes de CPC orientades a les necessitats específiques de cada projecte, augment de trànsit a la web, augment de conversions…,

Per aconseguir els objectius definits pels nostres clients, implementem les eines més adients per a cada acció de màrqueting digital que planifiquem;  Posicionament web SEO, Campanyes SEM, Google Shooping, Linkbuilding, màrqueting automationo o Inbound Marketing.

Mitjançant una combinació de tècniques, generem posicionament de marca, atreure el nostre públic objectiu i fidelitzar-lo a través d’un funnel de vendes segmentat segons comportaments afins als nostres clients potencials.

Determinem els objectius, definim l’estratègia, executem les accions adequades per aconseguir els resultats desitjats. Durant tot aquest procès, analitzem a temps real els resultats obtinguts per tal de garantir l’èxit de la campanya.

Agencia de publicidad trabajando

PARLEM DEL TEU PROJECTE?


    Accepto els termes i la política de cookies