diseno tienda online ventaja

Valor afegit

El nostre valor diferencial en el desenvolupament de botigues online és la creació d’un CMS amb tecnologia WordPress a mesura, escalable i autogestionable per a gestionar botigues online totalment intuïtives i molt senzilles d’autogestionar.

Les botigues online o ecommerce han de tenir uns punts fonamentals com: transparència per als consumidors, accessibilitat des de qualsevol dispositiu, ser social perquè el teu públic pugui opinar i ha de ser funcional perquè l’experiència d’usuari sigui positiva.

Actualment es pot gestionar la teva botiga online des de qualsevol lloc 24 hores controlant l’Stock, facturació, enviament de comunicacions, automatització de processos, o canvis de qualsevol element sense coneixements de programació web.

fnaranja

Vols augmentar les teves vendes?

Procés de disseny en una botiga online

En primer lloc, definim els objectius que vols aconseguir amb la teva e-commerce i així poder crear un projecte integral en base els següents punts:

1

El primer pas és estudiar el teu negoci i competència per definir l’estructura i disseny de la teva botiga online.

2

Generem un sitemap on estructurar la jerarquia de la teva botiga online, quins seran els apartats, categories de producte i una anàlisi del viatge del consumidor.

3

Un cop aprovat el sitemap, desenvolupem la proposta gràfica, on dissenyem el look general de la teva botiga, que garanteixi elegància, funcionalitat i conversió. Consulta més informació sobre els nostres serveis de disseny gràfic.

4

Després de l’aprovació del disseny de la botiga online, procedim a programar el Front-*End emprant HTML5, CSS3 i Javascript. Després continuem el desenvolupament del Back-*End en PHP i emprant Woocommerce com a motor de la plataforma de ecommerce, també treballem amb Prestashop així com qualsevol tecnologia Open Source.

5

Implementem l’estratègia SEO On Page en cadascun dels apartats. Per després portar endavant el procés d’optimització de la botiga online. A partir d’aquí, et facilitem l’enllaç al nostre servidor de prova perquè puguis revisar els avenços del projecte.

6

Seguim una metodologia de testing per portar endavant el control de qualitat de la botiga online, el procés de stokcs i la passarel·la de pagament en múltiples dispositius i navegadors, abans de fer-la pública.

7

Una vegada la botiga online està publicada, la posicionem en Google. Desenvolupant una estratègia de màrqueting online dividida en fases. D’aquesta manera, podem atreure el teu públic objectiu, impulsar vendes i fidelitzar clients.

Cada botiga online que desenvolupem a Factoria Creativa és única. Utilitzem un sistema de gestió propi creat amb tecnologia de codi obert i basat en WordPress i Woocommerce perquè estigui sempre actualitzada, sigui més segura i fàcil de gestionar.

Els e-commerce de Factoria Creativa contenen infinitat de funcionalitats com: sistemes de pagament online, fitxes de producte, llistats per categories, integració amb CRM, opció de múltiples adreces d’enviament, històric de clients, connexió amb Google Shopping o Amazon, productes relacionats i molt més.

proceso diseno tienda online agencia creativa

¿Hablamos de tu tienda online?


Accepto els termes i la política de cookies