estrategia posicionamiento sem

Valor afegit

Com a agència especialista en campanyes SEM a Barcelona, el nostre valor afegit és oferir campanyes personalitzades i optimitzades perquè els nostres clients aconsegueixin els seus objectius més ràpid i amb inversions més reduïdes.

A Factoria Creativa creem i gestionem campanyes SEM per una gran quantitat de clients, provinents de diferents sectors i amb inversions variades però cadascun té un objectiu com a trànsit a la seva pàgina web, oportunitats de venda, cobertura o notorietat de marca, oportunitats de venda, promocions o la més important: vendre.

Una vegada tinguem determinat l’objectiu de la campanya creat amb el client, la nostra agència de campanyes SEM segmenta els tipus d’anunci segons la campanya seleccionada. Podem realitzar per Search, Display, Shopping, Vídeo, UAC o RRSS.

Una campanya de posicionament SEM és el complement ideal per al SEO, sobretot en les fases inicials d’un projecte, quan la creació de la pàgina web és recent i no comptem amb molt de contingut.

cnaranja

Vols augmentar les teves vendes?

Com treballem una campanya SEM?

Per dur a terme una estratègia de campanya SEM, a Factoria Creativa com a agència especialitzada procedim segons els següents passos:

1

Activació de Google Adwords. A Espanya, parlar de SEM és gairebé sinònim de Google Adwords, ja que aquesta eina s’utilitza per al 98% de les campanyes SEM. El primer pas seria crear un compte d’Adwords per al teu negoci.

2

Creació de la Campanya SEM. Una vegada tenim la compte activada, creem la campanya SEM, sigui de trànsit o de display. Això dependrà de l’estratègia de posicionament definida prèviament.

3

Creació del grup d’anuncis. Dins de cada campanya creem els diferents anuncis, a partir de les Keywords prèviament definides. Segmentem segons el teu target i, en els casos en els quals sigui necessari, proporcionem creativitats visuals. A més, realitzem test A/B per poder avaluar quin tipus d’anunci funciona millor.

4

Gestió i optimitzacions. Una vegada la campanya SEM està creada, la gestionem i optimitzem per part nostra. Totes les campanyes necessiten passar per un procés de maduració i optimització constant, per començar a generar bons resultats.

5

Seguiment i resultats. Cada mes, com a agència especialitzada en campanyes SEM t’enviem un informe detallat amb els resultats obtinguts, perquè tinguis visibilitat dels avanços del teu compte i el rendiment de la inversió.

Una campanya SEM ben armada i amb una segmentació específica, et permetrà augmentar el trànsit i la captació de la teva web en poc temps. A Factoria Creativa també treballem el remarketing en Google Shopping, una tècnica altament efectiva. Confia en la nostra agència especialitzada en campanyes SEM per obtenir l’èxit en les teves campanyes de pagament.

como trabajamos posicionamiento sem agencia creativa barcelona

Busques crear amb èxit una campanya SEM?


Accepto els termes i la política de cookies