icono presupuesto web
redes y ciberseguridad online agencia creativa

El nostre valor

En Factoria Creativa tenim un departament de ciberseguretat i hacking ètic, per poder oferir protecció a organismes i empreses. Prevenim els atacs externs, així com amenaces derivades de l’ús de la tecnologia de la informació.

El departament de seguretat online de Factoria Creativa està creat per professionals amb una àmplia experiència en el sector així com una alta inversió amb I+D.

Simulem ser un agent extern per detectar els punts vulnerables d’un atac. No ens conformem amb un checking general de ciberseguretat, sinó que oferim el nivell més elevat de protecció.

c naranja

Parlem del teu projecte?

Com treballem la ciberseguretat?

L’AUDITORIA DE CIBERSEGURETAT

L’auditoria de ciberseguretat és un servei més del disseny web, però és un aspecte fonamental que hauria de realitzar qualsevol empresa que tingui presència online. No només aquells que tinguin un negoci com una botiga online o un market plau, sinó també una pàgina web corporativa pot veure’s compromesa si se suplanta la seva identitat.

Amb l’auditoria de ciberseguretat, obtenim informació de les necessitats de ciberseguretat de la companyia. Existeixen moltes maneres d’obtenir aquesta informació confidencial o hacking ètic dels actius de la companyia.

En el nostre cas, simulem ser un agent extern que realitza un accés no autoritzat als sistemes corporatius. Intentem el robatori de dades, la desviació d’informació estratègica i, fins i tot, la intrusió en la passarel·la de pagaments.

Amb aquestes accions, el que busquem és generar un informe real, no una revisió estàndard de seguretat OSSTMM, NIST SP 800-115, OWISAM o OWASP per a posar de manifest la seguretat de web.

Confia amb els especialistes en ciberseguretat de Factoria Creativa per la seva especialització, la qualitat tècnica del seu equip i l’alta inversió en I+D per defensar-te dels robatoris de dades, suplantació corporativa, desviaments de pagaments, Phising, etc.

Tot això pot suposar una gran pèrdua econòmica, de reputació online i per descomptat un mal irreparable per la imatge de marca.

Tens també un número gratuït 017 de INCIBE per dubtes o consultes referents a ciberseguretat.

como trabajamos la ciberseguridad

Parlem del teu projecte?


    Accepto els termes i la política de cookies