diseño catálogos Barcelona ejemplo

Valor afegit

Un catàleg ha de ser el teu aparador; un dels elements fonamentals de la comunicació corporativa de la teva empresa. En el disseny del catàleg presentarem els serveis o productes dels quals disposa la teva empresa, per la qual cosa el resultat final ha de ser impactant.

A través d’una reunió desenvolupem una proposta gràfica concorde a les teves necessitats i timings. En el disseny del catàleg poden intervenir periodistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics així com fotògrafs depenent finalment del projecte a desenvolupar.

Hem de diferenciar si és un catàleg digital o per impressió, de producte, tècnic, corporatiu, institucional o si ho realitzarem per format paper o serà per dispositius mòbils. Un altre factor diferencial és el sector al qual ens dirigim: industrial, farmacèutic, turístic…

Crearem una línia gràfica que es mantindrà durant el catàleg així com el to que hem d’implementar, tot per a crear un catàleg que aconsegueixi els objectius marcats pel nostre client per aconseguir l’èxit.

Hem dur a terme tota mena de catàlegs per empresas com Renault, Teka, Esade, AGBAR, Techdata, Grupo Planeta, Volkswagen, així en aquests vint anys dissenyant imatge corporativa oferint un valor diferencial en la seva comunicació corporativa.

F de factoria

Parlem del teu projecte?

Com treballem el disseny de catàlegs?

Per al disseny de catàlegs, revistes o fulletons, a Factoria Creativa desenvolupem unes pautes de treball per poder aconseguir l’èxit.

1

Anàlisi inicial. Estudi del teu negoci, objectius i competència, per poder definir la línia gràfica, comunicació i el to que hem d’utilitzar.

2

Proposta. Sobre la base de l’anàlisi del mercat i competència es realitza la proposta gràfica i l’estil de comunicació.

3

Revisió del client. Un cop presentada la maqueta prèvia, el client ens realitza els comentaris sobre la presentació per aconseguir una maqueta definitiva amb les pautes a seguir per al disseny del catàleg.

4

Maquetació. És la part més laboriosa del projecte on es desenvolupa plenament el disseny del catàleg. Gràcies a la nostra experiència assessorem durant la maquetació i fem un seguiment constant del projecte.

5

Originals i impressió. Un cop aprovat el disseny del catàleg es realitzen els originals per portar a impremta, t’assessorem de quina és la més adequada i podem estar a peu de màquina.

6

Existeix un pas opcional que seria convertir el teu catàleg o revista física en un material online, on podràs realitzar infinitats de funcionalitats com integrar-lo en una BBDD, automatització, que genera posicionament orgànic o que es pugui comprar des del catàleg online.

Contacta amb nosaltres per al disseny de catàlegs, així com altres materials gràfics com a revistes internes o corporatives, etc… Tenim 20 anys d’experiència com agència de publicitat desenvolupant materials gràfics que obtenen el retorn a la seva inversió.

diseño catálogos Barcelona cómo trabajamos

Sol·licita'ns pressupost per millorar el disseny dels teus catàlegs


    Accepto els termes i la política de cookies