Valor afegit

Un catàleg ha de ser el teu aparador; un dels elements fonamentals de la comunicació corporativa de la teva empresa. En el disseny del catàleg presentarem els serveis o productes dels quals disposa la teva empresa, per la qual cosa el resultat final ha de ser impactant.

A través d’una reunió desenvolupem una proposta gràfica concorde a les teves necessitats i timings. En el disseny del catàleg poden intervenir periodistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics així com fotògrafs depenent finalment del projecte a desenvolupar.

Hem de diferenciar si és un catàleg de producte, tècnic, corporatiu, institucional o si ho realitzarem per format paper o serà per dispositius mòbils. Un altre factor diferencial és el sector al qual ens dirigim: industrial, farmacèutic, turístic…

Crearem una línia gràfica que es mantindrà durant el catàleg així com el to que hem d’implementar, tot per a crear un catàleg que aconsegueixi els objectius marcats pel nostre client per aconseguir l’èxit.

Parlem del teu projecte?

Com treballem el disseny de catàlegs?

Per al disseny de catàlegs, revistes o fulletons, a Factoria Creativa desenvolupem unes pautes de treball per poder aconseguir l’èxit.

1

Anàlisi inicial. Estudi del teu negoci, objectius i competència, per poder definir la línia gràfica, comunicació i el to que hem d’utilitzar.

2

Proposta. Sobre la base de l’anàlisi del mercat i competència es realitza la proposta gràfica i l’estil de comunicació.

3

Revisió del client. Un cop presentada la maqueta prèvia, el client ens realitza els comentaris sobre la presentació per aconseguir una maqueta definitiva amb les pautes a seguir per al disseny del catàleg.

4

Maquetació. És la part més laboriosa del projecte on es desenvolupa plenament el disseny del catàleg. Gràcies a la nostra experiència assessorem durant la maquetació i fem un seguiment constant del projecte.

5

Originals i impressió. Un cop aprovat el disseny del catàleg es realitzen els originals per portar a impremta, t’assessorem de quina és la més adequada i podem estar a peu de màquina.

6

Existeix un pas opcional que seria convertir el teu catàleg o revista física en un material online, on podràs realitzar infinitats de funcionalitats com integrar-lo en una BBDD, automatització, que genera posicionament orgànic o que es pugui comprar des del catàleg online.

Contacta amb nosaltres per al disseny de catàlegs, així com altres materials gràfics com a revistes internes o corporatives, etc… Tenim 20 anys d’experiència com agència de publicitat desenvolupant materials gràfics que obtenen el retorn a la seva inversió.

Sol·licita'ns pressupost per millorar el disseny dels teus catàlegs


Accepto els termes i la política de cookies