disseny logotips
disseny logotips

La teva agència de disseny de logotips

A Factoría Creativa sabem que el disseny de logotip és fonamental per comunicar l’essència de marca. És per això que tenim en compte els factors explicats a continuació.

Disseny memorable: Creem dissenys que puguin ser fàcilment recordats pel públic objectiu.

Representatiu: Busquem que les propostes visuals representin la marca.

Destacable: Els nostres dissenys de logotip compten amb valor diferenciador de la competència.

Permanent: Creem dissenys que es mantenen amb el temps.

Adaptable: Els nostres dissenys s’adapten a tots els formats que necessiteu la vostra marca

Parlem del teu projecte?

Disseny de logotip Barcelona

Com treballem el disseny de logotips?

Per elaborar un disseny de logotip que transmeti els valors de marca i tingui continuïtat en el temps, realitzem els passos següents:

Estudi i anàlisi

Estudi i anàlisi del teu negoci, objectius i competència. Per crear un logotip cal submergir-se en el nínxol del negoci a partir de la marca, el client, la competència, les oportunitats i les amenaces. La idea és conèixer profundament la feina de l’empresa per crear una imatge visual que contingui els atributs essencials de la marca.

Consultoria

Gràcies a la investigació realitzada, serà possible desenvolupar adequadament el concepte de la marca i els valors que es busquen transmetre, les emocions que es volen generar i molt especialment, allò que en màrqueting es diu Unique Selling Proposition i Reason Why, “el que ven l’empresa i les raons per les quals ho fa”. És fonamental conèixer quines són les sensacions culturals de la societat actual, per així poder connectar correctament amb el target.

Esbós

Aquí es plasma en paper oa la pantalla les primeres representacions visuals a la forma conceptual que s’ha imaginat. El procés de creació visual, com qualsevol procés creatiu, és on es va perfeccionant i es va avaluant aquells factors que serveixen i els que no i així aconseguir una feina que encaixi amb concepte ideal de la marca.

Disseny

És important que el disseny del logotip sigui net i amb el mínim nombre de formes possibles. També cal tenir present la simetria de les proporcions, juntament amb l’harmonia i l’elecció de colors com a fonts tipogràfiques. En aquesta part, tenim present la gamma cromàtica que ajudarà a l’estructura de la imatge corporativa. El fet d’escollir un color que predomini per sobre d’altres, no només reflecteix uns valors a les persones, sinó que també es comporta com el mitjà que dóna més força a la marca, a la clientela i als treballadors.

Desenvolupament i aplicació

En el moment que el logotip té el vistiplau per part del client, s’elabora el manual d’estil, en el qual s’explica i acota el desenvolupament de la comunicació, l’aplicació correcta del logotip i, finalment, com s’ha de fer servir perquè mantingueu la congruència.

Proyectos

Una imagen vale más que mil palabras, descubre cómo trabajamos

Sol·licita'ns pressupost per al disseny del teu logotip

Abrir Chat
1
¿Hablamos?
Factoria Creativa Barcelona
¿Hablamos?