Agència de disseny de packaging a Barcelona

Comptem amb 25 anys d’experiència al nostre sector. El nostre equip d’especialistes en disseny de packaging treballen conjuntament per aconseguir els dissenys més innovadors i amb valor diferenciador.

Les habilitats conceptuals i de resolució de problemes, a més d’un sòlid coneixement pràctic del disseny imprès i industrial, és fonamental en l’equip de disseny de Factoría Creativa.

Ens agrada crear projectes únics basats en lanàlisi de mercat i de la competència. Treballem des de la concepció de la idea fins al llançament de la presència. Desenvolupem disseny en pla, prototips en 2D i 3D perquè es pugui visualitzar la proposta de la manera més realista possible.

Parlem del teu projecte?

Disseny de packaging Barcelona

Com treballem el disseny de packaging?

La majoria dels productes requereixen algun tipus de pack per protegir-los i preparar-los per al seu emmagatzematge, distribució i venda. Però el disseny de packaging també es pot comunicar directament amb els consumidors, cosa que el converteix en una eina de màrqueting extremadament valuosa.

Cada caixa, ampolla i bossa, cada llauna, recipient o bot és una oportunitat per explicar la història duna marca.

Aquestes són les fites de com treballem el disseny de packaging:

Estudi a la nostra empresa de packaging

Estudi i anàlisi del teu negoci, objectius i competència, per poder definir la línia gràfica i l’estratègia de venda.

Target

Definir el target i perfil del públic i missatge que es vol comunicar per implementar els elements comunicatius necessaris en el disseny del producte.

Proposta gràfica

Desenvolupar la proposta gràfica a partir de les dades obtingudes anteriorment.

Presentació de la proposta

Presentació al nostre client de la proposta en pla i un cop realitzats els canvis es fa una proposta final en 2D o 3D depenent del projecte.

Control i seguiment

Seguiment del projecte a la fase de producció i acompanyament al nostre client perquè sigui el producte final allò que hem desenvolupat.

Proyectos

Una imagen vale más que mil palabras, descubre cómo trabajamos

Sol·licita'ns pressupost per al teu nou disseny de packaging

Abrir Chat
1
¿Hablamos?
Factoria Creativa Barcelona
¿Hablamos?