icono presupuesto web
diseño de packaging barcelona ejemplo 1

Valor afegit

El valor afegit de Factoria Creativa com agència de publicitat en el disseny de packaging és la nostra experiència, creem projectes únics, implicant-nos com si fos el nostre propi projecte.

Realitzem un exhaustiu anàlisi del mercat i la competència. Desenvolupem a més del disseny en pla, prototips en 2D i 3D perquè el client pugui veure de primera mà com serà el producte final que busquen.

Oferim serveis de consultoria i innovació, treballem des de la concepció del producte  fins a la posada del producte a la venda, comptant amb 20 anys d’experiència creant sinergies entre marca i públic objectiu.

c naranja

Parlem del teu projecte?

Com treballem el disseny de packaging?

La majoria dels productes requereixen algun tipus de pack per a protegir-los i preparar-los per al seu emmagatzematge, distribució i venda. Però el disseny de packaging també pot comunicar-se directament amb els consumidors, la qual cosa ho converteix en una eina de màrqueting extremadament valuosa.

Cada caixa, ampolla i bossa, cada llauna, recipient o pot és una oportunitat per a contar la història d’una marca.

Aquests són les fites de com treballem el disseny de packaging:

1

Estudi i anàlisi del teu negoci, objectius i competència, per a poder definir la línia gràfica i estratègia de venda.

2

Definir el target i perfil del públic i missatge que es desitja comunicar per a implementar els elements comunicatius necessaris en el disseny del producte.

3

Desenvolupar la proposta gràfica a partir de les dades obtingudes anteriorment.

4

Presentació al nostre client de la proposta en pla i una vegada realitzats els canvis es realitza una proposta final en 2D o 3D depenent del projecte.

5

Seguiment del projecte en la fase de producció i acompanyament al nostre client perquè sigui el producte final allò que hem desenvolupat.

Els projectes de disseny d’embalatge són molt amplis, com la creació d’etiquetes, blisters, faixes per al pack, etc. Visita aquí el nostre portfoli.

Les habilitats conceptuals i de resolució de problemes, a més d’un sòlid coneixement pràctic del disseny imprès i industrial és fonamental en l’equip de disseny de Factoria Creativa.

Confia en Factoria Creativa per al disseny i desenvolupament dels teus projectes de disseny d’embalatge.

diseño de packaging como trabajamos

Sol·licita'ns pressupost per al teu nou disseny de packaging


    Accepto els termes i la política de cookies