Disseny gràfic editorial

A Factoria Creativa realitzem el disseny editorial que la teva marca necessita. Comptem amb 25 anys d’experiència al nostre sector. El nostre equip està conformat per il·lustradors, dissenyadors gràfics i especialistes en màrqueting, que, en conjunt, treballen per assolir el disseny editorial de la més alta qualitat.

Una sòlida base tecnològica, innovació permanent, qualitat en el procés de treball, exigència en la gestió i l’alta qualificació del nostre equip són els pilars del nostre èxit en el disseny editorial.

Innovem constantment per fer un disseny editorial que s’adapti a l’actualitat. Incorporem vídeos, moviment, codis QR i fins i tot catàlegs digitals.

Parlem del teu projecte?

Com treballem el disseny editorial?

Els consumidors compren, pel contingut literal i els estímuls visuals que representen les pàgines inicials o finals, per la contundència del disseny exterior o interior de les publicacions, infografies i pel concepte gràfic condensat en ell. És per això que el disseny és bàsic en l’estratègia comercial de qualsevol publicació.

En formació, el contingut pedagògic és un factor essencial, però  ha d’anar acompanyat d’un disseny atractiu perquè serà el valor diferencial perquè el nostre públic objectiu el compri.

Les escoles que compren aquests llibres i material de suport busca un equilibri entre contingut i disseny visual.

Us deixem tres fites fonamentals en el disseny gràfic editorial:

Projectes

Una imatge val més que mil paraules, descobreix com treballem

Sol·licita'ns pressupost per al teu nou disseny editorial

icono presupuesto web