icono presupuesto web
diseño grafico barcelona ventaja agencia creativa
Mac diseño gráfico barcelona

Valor Afegit

El nostre valor afegit com agència de disseny gràfic a Barcelona és, per sobre de tot l’equip humà. Saber entendre l’estratègia de comunicació gràfica que necessita el client, quin és el seu públic objectiu i com vol posicionar-se per crear reputació de marca.

Treballem amb les últimes eines en disseny gràfic i comunicació visual. Per això, realitzem contingut de qualitat i estem a l’avantguarda en identitat visual innovadora.

A més busquem la millora continua en el nostre procés de treball de disseny gràfic. Tenim molt present la inversió en I+D, fonamental en aquesta època de canvis continus en la tecnologia.

La reputació de marca és fonamental i a Factoria Creativa ho fem créixer. A través del disseny gràfic, aconseguim transmetre els valors corporatius perquè les marques dels nostres clients assoleixin l’èxit.

Casos d'èxit

Parlem del teu projecte?

Com treballem?

Una agència de disseny gràfic és una extensió del teu departament de marketing. A Factoria Creativa, oferim un servei 360º. Comptem amb un equip sènior i experiència demostrada en crear dissenys que transmetin valor de marca.

A continuació detallem algunes passes a seguir en el nostre treball:

icono reunión

Reunió amb el client

Una primera reunió amb el client és fonamental per obtenir la informació necessària per fixar objectius i saber què és el que es precisa per establir les peces gràfiques que es realitzaran.

icono calendario

Elaboració del calendari de lliuraments

Juntament amb el client es desenvoluparà un calendari de reunions on es mostraran els avanços del projecte.

icono diseño gráfico

Desenvolupament de les peces de disseny gràfic

A continuació es dissenyen els elements gràfics que ens ha sol·licitat el client, com el logotip, el disseny d’un estand, opis, mupis, cartelleria, web, etc.

icono presentación cliente

Presentació al client

Presentació del projecte gràfic per ajustos en el disseny per part del client. Un cop aprovat el disseny, es realitza l’entrega dels originals o s’imprimeixen les peces gràfiques.

Servei de disseny gràfic a Barcelona

A l’hora de dissenyar els elements que conformen la identitat visual d’una marca, és important que tots estiguin alineats i siguin coherents amb la resta. Des del logotip i colors de la web corporativa, fins al disseny editorial o packaging del producte, tots han de seguir la mateixa línia de disseny.

Factoria Creativa com agència de publicitat a Barcelona ofereix un servei 360º, dins de la línia de negoci de disseny gràfic desenvolupa els següents serveis destacats:

Parlem del teu disseny gràfic?


    Accepto els termes i la política de cookies