icono presupuesto web
diseno web barcelona agencia creativa
Agencia de diseño web en Barcelona

AGÈNCIA DE DISSENY WEB

Com a agència de disseny web a Barcelona combinem l’experiència en el disseny gràfic de 20 anys juntament amb la programació web a mida per oferir als nostres clients el millor desenvolupament web.

El nostre procés de treball comença a partir d’una reunió, busquem conèixer el vostre negoci i necessitats per a la pàgina web. A partir d’aquí preparem una proposta de disseny web on plasmar l’estructura, les fotos i el contingut. Un cop aprovat el disseny, es programarà a WordPress, React o Laravel per posteriorment optimitzar la pàgina web implementant posicionament SEO per a una correcta indexació a Google.

El preu d`una pàgina web és una variable a tenir en compte, però per al vostre negoci, el més important és obtenir els millors resultats triant una agència de disseny web Barcelona que ofereixi qualitat, tecnologia i experiència per assolir l’èxit del teu negoci.

Veure PORTFOLI
VOLS UNA PÀGINA WEB?

DESENVOLUPAMENT WEB BARCELONA

Som una agència de disseny web a Barcelona que prioritza la usabilitat, l’escalabilitat, l’experiència d’usuari i una fàcil administració a les pàgines web dels nostres clients. Aquí us presentem els nostres avantatges del desenvolupament web;

 

diseño web en BCN

DISSENY WEB PROFESSIONAL

Amb un disseny a mida realitzat per un equip sènior obtindràs una pàgina web concorde als teus valors de marca que destacarà la importància de serveis o productes. Un disseny web elegant a mida i creat per posicionar a Google.

web y posicionamiento en Barcelona

PARTIM DE WORDPRESS?

El disseny web es fa habitualment a Wordpress perquè al nostre client li sigui molt senzill gestionar els continguts de la web. Aquest és el nostre punt de partida, però podem treballar a React o directament a PHP segons les necessitats del projecte.

web en wordpress Barcelona

PARTIM DE WORDPRESS?

Treballem habitualment en WordPress perquè al nostre client li sigui molt senzill gestionar els continguts, afegir o treure fotografies, vídeos, etc. Per a la part visual treballem pàgines web amb programació que ofereixen infinites possibilitats d'aplicar un disseny creatiu i únic.

web y marketing online

ESCALABILITAT DE LA PÀGINA WEB

Les nostres pàgines web permeten integrar programari de gestió com ERP´S o CRM´S, incloent eines de marketing digital per compartir continguts a xarxes socials o poder crear funnel de vendes. Com a agència de disseny web aportem les millors solucions.

BOTIGA ONLINE

BOTIGA ONLINE

A Factoria Creativa som especialistes en el disseny de botigues online treballant amb Woocommerce, Prestashop y Magento. La nostre metodología per treballar les botigues online son:

1

Definim, mitjançant una auditoria web les paraules clau a posicionar, jerarquia i estructura perquè la teva botiga en línia ofereixi una bona experiència d’usuari i posicioni ràpidament a Google.

 

2

Preparem una proposta de disseny a mida per a ordinador i mòbil. Programem a mida i posteriorment s´implementa el SEO Onpage perque el posicionament de la botiga online sigui més ràpida.

ELS NOSTRES SERVEIS DE DISSENY WEB

Factoria Creativa, com agència de disseny web desenvolupem projectes 360º, lliurem solucions web amb el llenguatge requerit per a aconseguir l’èxit en el teu negoci. La teva pàgina web, botiga en línia o app és el motor del teu negoci.

Si inverteixes en qualitat, en poc temps la teva pàgina web obtindrà resultats, si únicament busques un preu barat obtindràs problemes.

Un negoci en línia és una gran solució sempre que es realitzi amb els professionals adequats i la tecnologia adequada que requereix el teu negoci. Tria entre les millors empreses de desenvolupament web a Barcelona per a encertar.

Per això, t’oferim una solució pensada per a cada tipus de negoci:

disseny web barcelona

Parlem?


    Accepto els termes i la política de cookies