diseno web barcelona agencia creativa
Agencia de diseño web en Barcelona

EL DISSENY WEB DE FACTORIA

El disseny web no té secrets amb un bon disseny gràfic, programació a mida i una estrategía SEO. Triunfar a internet no es un miracle, el miracle es triunfar amb una pàgina web a partir d´una plantilla o un Visual composer.

A Factoria Creativa creem pàgines web que ajudan a la teva empresa a assolir les vostres objectius. Podràs comptar amb una pàgina web professional i 100% adaptada al branding de la teva empresa.

El disseny i la programació web de Factoria Creativa estan pensats per funcionar amb WordPress, un CMS de fàcil gestió, que et permet gestionar els continguts de manera ràpida i senzilla.

A més, amb un disseny web professional, la teva empresa tindrà l’espai necessari per transmetre els seus valors i missatges, respectant tot el brand book de la teva marca. Oblida’t dels estàndars d’una plantilla web, amb el disseny web a la teva mida tots els elements són adaptables, dinàmics i tindràs el poder sobre ells.

Com a agència de disseny web a Barcelona, ens enfoquem en lliurar-te un servei integral que permet que el teu projecte no només es vegi bé, sinó que a més compleixi amb els teus objectius comercials.

Veure PORTFOLI
Vols una web a mida?

AVANTATGES DEL DISSENY WEB A MIDA

La nostra programació web està enfocada en la usabilitat, escalabilitat, seguretat, experiència d’usuari i una fàcil administració.

diseño web en BCN

Disseny web personalitzat

Som experts en disseny i entenem a la perfecció com vols mostrar la imatge de la teva empresa. Fem un anàlisi del mercat per analitzar la competència t'ajudem a ser únic garantint l'experiència d'usuari. A més, les webs creades a Factoria són fetes amb programació a mida per tant, el nostre límit el poses tu

web y posicionamiento en Barcelona

USABILITAT

La programació web, feta sempre amb un disseny de qualitat, ens permet obtenir com a resultat un producte 100% pensat per oferir una bona experiència d'usuari ja que s'adapta perfectament als diferents dispositius.

web en wordpress Barcelona

CMS DE FÀCIL GESTIÓ

Els nostres dissenys web els implementem al CMS Wordpress per garantir una gestió fàcil tant dels continguts com dels productes o serveis. Pel Front End utilitzem Bootstrap, un framework que ens permet treballar la programació a mida i aconseguir que la web sigui més ràpida, segura i es posicioni millor en els motors de cerca.

web y marketing online

ESCALABILITAT WEB

Amb el nostre disseny web i programació a mida, oblida't dels límits. Amb una web com les dissenyades per Factoria Creativa, el teu projecte no tindrà problemes quan vulguis créixer o cercar nous mercats.

sitios web

VELOCITAT DE CÀRREGA I SEGURETAT

Amb programació a mida aconsegueixes evitar recursos innecessaris que afecten a la càrrega del teu lloc web, a l'experiència d'usuari, al rastreig o al posicionament a Google. A més, totes les nostres webs disposen dels recursos de seguretat per fer pagaments segurs, evitar fraus i penalitzacions.

diseño de paginas en Barcelona

INTEGRACIÓ AMB CRM

Amb un desenvolupament web professional, com el de Factoria Creativa, podràs integrar les eines de CRM que tinguis implementades a la teva empresa. D'aquesta manera, la teva web començarà a ser una eina més pel teu negoci.

COM FEM EL DESENVOLUPAMENT WEB?

COM FEM EL DESENVOLUPAMENT WEB?

Per a la programació web a mida fem servir tecnologia de codi obert i utilitzem frameworks basats en models de programació OOP i arquitectura de software MVC. Això ens permet tenir com a resultat, un disseny web 100% adaptat a les funcionalitats que cada client desitja.

A més, la programació de pàgines web a mida ens permet incorporar qualsevol tipus d’eina o tecnologia de CRM que ja utilitzis a la teva empresa. D’aquesta manera, la teva web serà un recurs a l’hora de potenciar el teu negoci. Tot això ho aconseguim gràcies a la nostra experiència i processos provats per a l’èxit digital

1

Estudiem el teu negoci i el mercat on et mous perquè la teva web es diferenciï i assoleixi els seus objectius

2

Definim l’estructura ideal perquè la teva web ofereixi una bona experiència d’usuari i pugui posicionar-se millor a Google.

3

Un cop aprovada l’estructura, comencem el treball de disseny i maquetació web. Iniciem la programació de la pàgina web pel Front-End amb HTML5, CSS3, jQuery i Javascript

4

Continuem amb el Back-End en PHP7 i realitzem la integració entre Front i Back-End utilitzant AJAX i jQuery. La web finalment és integrada a WordPress, un CMS que permet una senzilla administració dels continguts.

5

Acabem el projecte amb una formació perquè sàpigues com gestionar la teva web i tinguis el poder sobre el contingut. A més, en tot moment sabràs com avança el teu projecte ja que et facilitem un enllaç ubicat al nostre servidor des del que podràs seguir l’evolució de la web

Serveis de disseny web Barcelona

Factoria Creativa, com agència de disseny i programació web, creiem en projectes 360. Això vol dir que busquem lliurar solucions integrals, que compleixin totes les necessitats digitals que podries requerir per assolir l’èxit en el mercat digital.

Per això t’oferim una solució pensada per a cada tipus de necessitat:

disseny web barcelona

Parlem del teu disseny web?


    Accepto els termes i la política de cookies