Valor afegit

El nostre valor afegit en disseny web és el nostre equip, la programació a mida i la personalització dels nostres projectes.

El nostre equip el formen dissenyadors gràfics per desenvolupar la part visual que s’encarreguen de la usabilitat i accessibilitat, especialistes en màrqueting digital per generar una bona experiència a l’usuari i optimitzar la pàgina web perquè des del primer dia pugui rankear en Google per tenir un posicionament seo inmillorable, així com programadors que desenvolupen codi web a mida.

Treballem amb un gestor de continguts o CMS amb tecnologia WordPress ràpid, intuïtiu i segur per poder desenvolupar projectes 100% personalitzats. A partir d´aquí tot es programació a mida a partir del framework Bootstrap, res de plantilles web.

Desenvolupem pàgines web amb una comunicació visual a mida i enfocada a millorar resultats, perquè la teva pàgina web sigui segura, totalment escalable, molt més ràpida de càrrega, amigable per a cercadors de posicionament web con Google i de fàcil gestió per als nostres clients.

Els diners que t’estalviïs ara si contractes per un preu econòmic, l’estaràs multiplicant per 10 quan la web no funcioni o no aconsegueixis posicionar-la.

Veure portafoli

Vols una consultoria web gratuita?

Funcionalitats web

Els nostres desenvolupaments de pàgines web estan enfocats a la usabilitat, escalabilitat, seguretat i experiència de l’usuari. Les funcionalitats són les següents:

Disseny web personalitzat

A partir de l'anàlisi del sector i objectius definim el layout i estructura de la teva pàgina web, dissenyem sense límits al no treballar amb plantilles i sempre tenint en compte l'òptima experiència de l'usuari.

Optimització per SEO

Realitzem un estudi previ de paraules clau, etiquetes, metaetiquetes, títols i contingut per optimitzar la web i deixar-la preparada per rankear posicions en cercadors com Google una vegada es publiqui.

Programació a mida

A partir d'un CMS en Wordpress programem a mida amb Bootstrap un framework per garantir una fàcil administració de contingut de la seva web o botiga online per el client. Un desenvolupament a mida sense limitacions en disseny i programació totalment escalable.

Escalabilitat de la web

Programem a mida per tant tots els nostres projectes web són escalables perquè quan el teu negoci vagi creixent, la teva plataforma web pugui créixer amb tu sense limitacions. Per poguer implementar noves funcionalitats i créixer amb el teu negoci web.

Velocitat i seguretat

En ser programació a mida, la teva pàgina web carregarà més de pressa i per descomptat serà més difícil de hackejar. Cada cop són més les webs atacades, les més febles en aquests atacs són les webs creades amb plantilles que integren plugings. Una pàgina web programada amb una plantilla, un cop es desactualitza, pots quedar-te sense web, que les teves dades i els dels teus clients passin a les mans de tercers o que desviïn la passarel·la de pagament a un compte extern.

Formació inclosa

Un cop acabat el projecte, oferim una formació gratuïta perquè aprenguis a gestionar la teva pàgina web o botiga online així com qualsevol dubte que tinguis per a la teva autogestió posterior de la plataforma. Com que es programació a mida no necesita cap manteniment per la nostre part, unicament tornaràs a nosaltres per ampliar la web o si vols un plà de marketing online per posicionar-la.

Com treballem?

Com treballem?

Com a agència de disseny web a Barcelona hem desenvolupat una metodologia de treball optimitzada i personalitzada per a cada projecte que inclou: planificació, execució i control.

No importa quin sigui el teu objectiu; perquè una estratègia de disseny web funcioni ha de planificar-se en funció als objectius, executar-se correctament i controlar-se de manera recurrent.

1

Planificació: treballem amb el client per definir l’estratègia en funció als objectius i el pressupost. La definició del públic al qual ens dirigim, l’anàlisi de la competència i objectius. Posteriorment, seleccionem l’estratègia més adequada.

2

Execució: en aquesta fase implementem les accions planificades. Una pàgina web que tingui major ciberseguretat, que tingui botiga online, amigable per cercadors i amb un disseny responsive, aquests són alguns exemples d’accions que es duen a terme en aquesta fase.

3

Control: per aconseguir l’èxit d’un projecte, mesurar les accions executades és clau. A través de les dades que ens proporcionen les eines de disseny, podrem obtenir informació de l’evolució del projecte per després optimitzar recursos i incidir per a generar millors resultats.

La tecnologia que apliquem

A Factoria Creativa desenvolupem disseny web a Barcelona a mesura emprant la següent tecnologia

Utilitzem tecnologia de codi obert com WordPress, Prestashop, així com altres que et presentem a continuació. No obstant això, som capaços de portar endavant amb èxit qualsevol mena d’integració amb altres plataformes que utilitzen similars o diferents tecnologies.

Programem en codi net, veloç i eficient, la qual cosa ens permet evitar l’ús de plantilles predissenyades i plugins que no fan més que incrementar els temps de càrrega i afectar l’òptim funcionament del projecte web.

Avantatges del disseny web

Avui és impossible imaginar un negoci sense pàgina web o botiga online. El disseny web es constitueix en un dels elements fonamentals en la construcció de la identitat digital i l´éxit d’una empresa.

Una pàgina web, malgrat la multiplicació de canals de comunicació, es manté com el canal imprescindible per al desenvolupament de la relació amb els usuaris i potencials consumidors; aquesta relació es construeix a partir de cada visita i s’enforteix amb cada interacció.

Per a desenvolupar un projecte web, som conscients de les diferents tasques necessàries per a aconseguir els objectius comercials amb cadascun dels usuaris. En Factoria Creativa, treballem el disseny i desenvolupament web com a part d’una estratègia de creixement enfocats en els següents factors:

En Factoria Creativa comptem amb dissenyadors gràfics sènior experts en l’elaboració d’interfícies d’usuari intuïtives, elegants i funcionals amb un enfocament en la conversió dels usuaris.

Treballem amb el major banc d’imatges a nivell mundial, Shutterstock, que ens permet oferir als nostres clients imatges d’arxiu sense cost per a obtenir els millors resultats.

Comptem en el nostre equip un fotògraf col·laborador per a realitzar fotografies personalitzades que complementin l’experiència visual del projecte.

Jakob Nielsen va contemplar deu principis per a crear productes que obtinguessin el grat del nostre públic objectiu, per tant què hem de tenir en compte a l’hora del disseny d’interfície en una pàgina web?

1.VISIBILITAT DE L’ESTAT DEL SISTEMA

Hem de mantenir a l’usuari informat en tot moment sobre l’estat actual del sistema a través d’un feeback que sigui de fàcil lectura.

2.LLIBERTAT I CONTROL DE L’USUARI

Els usuaris se sentiran més còmodes i tenen un control practicament total de la seva pàgina web.

3. PREVENCIÓ D’ERRORS

Hi ha moltes tècniques per a prevenir errors però la millor manera és generar un tester per a minimitzar impactes en el disseny web. Com a agència de disseny web a Barcelona testem totes els nostres desenvolupaments web abans de lliurar-los al client per a minimitzar errors.

4. COHERÈNCIA I ESTÀNDARDS

És important treballar sobre un sistema homologat. Nosaltres treballem amb tecnologia oberta i programació a mesura, això ens fa ser coherents perquè el nostre client tingui un resultat final més òptim en la seva pàgina web.

A partir d’un CMS en WordPress perquè al nostre usuari li resulti molt senzill la seva gestió, programem a mida a partir del framework Bootstrap perque la seva pàgina web no tingui limitacions.

5. DISSENY ESTÈTIC I MINIMALISTA

El disseny gràfic en una pàgina web no ha de ser gratuït, hem de mostrar aquella informació que es necessiti en el moment adequat.

No podem sobrecarregar una pàgina web o qualsevol disseny, hem de recordar la màxima de menys és més per al disseny de la nostra pàgina web.

6. AJUDA I DOCUMENTACIÓ

Encara quan el nostre desenvolupament web sigui prou intuïtiu, sempre hem de lliurar documentació per a poder entendre el disseny d’interfície d’usuari així com la gestió de la pàgina web.

Un dels nostres valors diferencials com a disseny web a Barcelona és la programació a mida.

WordPress és un gestor de continguts de codi obert, segurament el més utilitzat avui dia. Crear una pàgina web en WordPress és molt senzill. Hi ha infinitat de plantilles gratuïtes i premium però mai podrem comparar això al fet que sigui pur codi i tinguem una programació a mida.

En Factoria Creativa treballem amb un CMS en WordPress, peró a partir d´aquí tot es programació a mida amb un framework de Bootstrap. D´aquesta manera no hi ha limitacions de disseny o programació.

Per al desenvolupament d’una web a mida es parteix des de zero i el client té total llibertat a l’hora de plasmar allò que més li pugui interessar, és un llenç en blanc ja que la programació a mida no té límits.

El programador implementarà totes les funcionalitats sol·licitades i el resultat serà una pàgina web o botiga online on l’administració de continguts, el client, el podrà fer servir de forma serà senzilla, ràpida i eficient al 100% sense tenir cap coneixement informàtic.

La diferència de cost del disseny web a mida versus una plantilla no és molta, però serà molt superior en tot tipus de prestacions com posicionament, rapidesa o escalabilitat.

Si la teva pàgina web serà la teva eina, el teu negoci, no creus que val la pena invertir en alguna cosa que sigui realment interessant?

La majoria de la vegades com a llatins que som ens deixem temptar per cants de sirenes i el preu és un factor determinant. Després vénen a Factoria Creativa dient que ha desaparegut el programador o que la seva botiga online no és escalable o que la plantilla ha tingut un problema.

Com a agència de disseny web a Barcelona aconsellem als nostres clients de la diferència tan gran que hi ha entre una i una altra manera de programar pàgines web però moltes de les vegades acaben en un freelance o una plantilla peró no aconseguiràn el seu objectiu de posicionar-la per tant no tindrà éxit el teu negoci online.

La velocitat de càrrega de qualsevol pàgina web és fonamental per a reduir la taxa de rebot i garantir la permanència dels usuaris i potencials consumidors.

En programar el nostre propi codi i no treballar amb plantilles predissenyades ni utilitzar plugins innecessaris, som capaços de desenvolupar projectes lleugers i optimitzats a mida.

Google posiciona millor una pàgina web com més rapida sigui, possiblement per a nosaltres és imperceptible la velocitat de càrrega perquè estem parlant de dos segons de diferència però per a Google significa que és una pàgina web optimitzada o no. Google pujarà o baixarà de posició en el cercador depenent de la seva velocitat de càrrega.

Si vols comprovar la velocitat de la teva pàgina web has d’entrar en manera privada i has de fer el següent en els navegadors

-Chrome, Ctrl + Majúscula + N

-Firefox, Ctrl + Majúscula + P

-Internet Explorer, Ctrl + Majúscula + P

Recomanem que s’utilitzi Chrome encara que encara hi ha gent que utilitza altres navegadors

Altres factors determinants en la velocitat de càrrega de la teva pàgina web són:

-Servidor

Intenta no anar a un servidor compartit perquè si realitzem una pàgina web a mesura però després acabes en un servidor com IONOS o alguna cosa per l’estil, no et servirà de res.

-Cookies

Si has visitat la web com varem comentar, ja tindrà la web precarregada

-Imatges

Quan gestionem nosaltres de manera independent la pàgina web, hem de tenir present pujar fotografies que no siguin molt pesades i ja que estem enrecor-dat d’etiquetar-les amb el nom adequat per al posicionament SEO.

Tots els nostres projectes de programació web estan basats en estàndards de disponibilitat i accessibilitat. El nostre codi garanteix un funcionament correcte que ofereix simplicitat, familiaritat i consistència en cadascuna de les interaccions de la pàgina web amb l’usuari.

Sempre que realitzem un desenvolupament, el fem pensant en el disseny web multidispositiu. Una pàgina web que s’adapti a qualsevol dispositiu.

Si la nostra estructura és flexible, el contingut també ha de ser-ho. Les imatges, l’ample dels vídeo i la tipografia. Hem de tenir en compte els elements de navegació de la pàgina web.

La nostra filosofia és Mobile first, això és començar a dissenyar la pàgina web des de la resolució més petita per a anar creixent. D’aquesta forma anirem adaptant el contendio i disseny a la resolució més gran.

Garantir la integritat d’una pàgina web i minimitzar la seva vulnerabilitat s’ha convertit en requisits per a qualsevol pàgina web o tenda online.

En Factoria Creativa, implementem pràctiques de seguretat en el nostre codi, comptem amb un equip extern de seguretat online per a oferir un major grau de protecció contra diferents amenaces.

Si la teva pàgina web és mata d’un hackeo, aquest afectarà el teu posicionament SEO per tant baixaran les conversions per això realitzem monitoratges de seguretat.

Google pot marcar com a pàgines web no segures des de Google Chrome i Firefox si detecta malware, codi escombraries que contenen moltes plantilles web així com la falta del certificat SSL.

En el cas d’un ecommerce o botiga online, la seguretat es converteix en una qüestió primordial, una botiga online està rebent informació dels seus clients i hauria d’emmagatzemar les seves dades per a comoditat d’ells quan passi per caixa per tant ha d’oferir les màximes mesures de seguretat online.

Si la teva pàgina web és atacada pot ser que Google et penalitzi i entris en una llista negra, això significarà que puguis perdre el posicionament. Igualment, encara sense que això succeeixi amb una plantilla de wordpress cada dia aquestes arriscant-te.

Pots protegir-te de tot això invertint en una pàgina web segura amb programació a mesura. Amb programació a mesura evitaràs grans problemes que poden prevenir-se amb una bona elecció.

És el teu negoci, és el teu futur, inverteix en una web segura i amb garanties.

La planificació del nostre desenvolupament web contempla el creixement del projecte tant a nivell de contingut, com a nivell d’usuaris.

La planificació del nostre web contempla el creixement del projecte tant a nivell de contingut, com a nivell d’usuaris.

Implementem una página web escalable que s’adapta a la quantitat de sessions i a les peticions del servidor.

El disseny web a Barcelona és molt competitiu i les tendències canvien constantment, per tant és fonamental comptar amb una pàgina web que es pugui anar ampliant conforme el teu negoci millori.

Implementar diferents idiomes, si és una botiga online diferents monedes o que estigui connectat a un CRM així com si vols realitzar màrqueting automation.

L’escalabilitat ha de ser alguna cosa que hauríem d’exigir quan posarem en marxa un negoci online i una plantilla manca d’això.

Si busques una pàgina web amb trajectòria de futur, si el teu negoci creix o simplement vols ampliar funcionalitats en el teu web, no podràs implementar-les si no és una pàgina web escalable com desenvolupem a Factoria Creativa

Serveis de disseny web Barcelona

A Factoria Creativa, com a especialistes en disseny web a Barcelona, oferim altres serveis tan importants com el desenvolupament de la teva pàgina web.

Els serveis que et presentem a continuació es desenvolupen amb programació a mesura, sense la utilització de plantilles, que puguin alentir el teu lloc. A més, perquè puguis ampliar el teu negoci conforme a les teves metes desitjades, et proposem projectes web totalment funcionals i escalables.

En el disseny de pàgines web, a més de l’eficiència de la pàgina, és fonamental que l´experiència d’usuari sigui favorable per a impulsar el creixement, vendre i fidelizar al teu públic objectiu. En aquest vídeo et comptem les tendències en disseny web per a aconseguir l’èxit en el teu projecte online No te’l perdis!

Subscriu-te al nostre canal

Parlem del teu disseny web?


Accepto els termes i la política de cookies