icono presupuesto web
diseño web urquinaona

AGÈNCIA DE DISSENY WEB A MATARÓ

El nostre equip es compon d’experts en Màrqueting i Publicitat, programació i disseny web. Prestem summa importància a cada projecte que duem a terme i treballem en sintonia per a poder complir amb els objectius preestablerts per cadascun dels nostres clients. La nostra missió és oferir els millors resultats i satisfer les necessitats dels clients.

Exercim una gran dedicació al Disseny d’Experiències centrades en l’usuari (UX), i en la Interfície d’Usuari (UI).

¿Necesitas una web?
QUÈ OFERIM EN EL NOSTRE DISSENY WEB A MESURA?

QUÈ OFERIM EN EL NOSTRE DISSENY WEB A MESURA?

Els serveis que oferim són exclusius per a cada client:

Desenvolupament web a mesura

Els nostres dissenys web estan dissenyats i desenvolupats a mesura per a cadascun dels nostres clients. Els nostres dissenys són totalment únics atès que no utilitzem plantilles ni temes per a la creació de les pàgines web

 

 

Sense compromisos

Com realitzem la pàgina web a mesura podem complir amb els objectius i requisits dels nostres clients sense haver de comprometre la qualitat del disseny web.

 

Pàgina web interactiva

Desenvolupem pàgines web que s’adapten, responen i interactuen en cada dispositiu. Això millora l’experiència de l’usuari a través de tècniques d’animació del lloc web amb elements de Canvas, Lottie.js i tecnologies WebGL.

 

SEO

Desenvolupem i dissenyem les pàgines web aplicant tècniques de SEO que garanteixin posicionar i classificar el lloc en les cerques. D’aquesta manera el nostre clients poden competir en el seu sector.

 

Experiència de l'usuari

Durant el desenvolupament web tenim en compte l’usuari i l’experiència que tindrà en navegar en ella. Estructurem la pàgina perquè sigui fàcil d’utilitzar i millori la participació i conversió de la pàgina web.

 

SERVEIS DE DISSENY WEB PROFESSIONAL

Tenim un equip d’experts en el desenvolupament de dissenys web amb experiència creant estratègies a mesura depèn de les necessitats de cada negoci.

Som una agència de disseny web i SEO que oferim solucions completes als nostres clients. Tenim experts en cada àrea del procés que realitzen una pàgina web amb un disseny excepcional i optimitzat en les cerques de Google.

empresa diseño web barcelona

DISSENY WEB ENFOCAT Al SEU A MATARÓ

Com a agència ens enfoquem a realitzar  la creació d’un lloc web en etapes per a garantir un alt rendiment de la pàgina i sigui capaç d’adaptar-se a les característiques de cada client. El nostre equip esta compost de  experts en el desenvolupament i programació web que executen el site a mesura i representi adequadament l’empresa. Et mostrem tots els nostres avantatges:

 

diseño web en BCN

DISSENY WEB A MESURA

Executem un disseny web totalment exclusiu que representi la identitat i valors de la teva empresa. Comptem amb un equip d'experts en el desenvolupament web que inclouen SEO per a posicionar la teva pàgina web.

diseño web barcelona

PÀGINES WEB RESPONSIVE

Els llocs web que desenvolupem s'adapten perfectament a qualsevol mena de dispositiu com el telèfon mòbil o Tablet. El nostre equip dissenya pàgines web responsive a través de la tecnologia CSS/*JS.

diseño web Barcelona 3

SEO OPTIMITZAT

Durant el desenvolupament web el nostre equip de SEO realitza una optimització de la pàgina per a garantir l'èxit de l'empresa i així guanyar més visibilitat en les cerques. Afegim la paraules claus correctes que ajuden a millorar l'experiència de l'usuari.

Diseño web Barcelona 4

CMS

A Factoria Creativa tenim un equip d'especialistes en el desenvolupament web amb Wordpress CMS que ens permet analitzar un CMS de codi potent que ajuda el creixement dels nostres clients i els prepara per al futur.

¿Hablamos de tu Diseño Web a medida?

    PREGUNTES SOBRE DISSENY WEB A MATARÓ

    Quan ens referim a disseny web Mataró, parlem de la creació de pàgines web per la zona de Pl. Mataró és una zona molt coneguda i amb públics objectius clars, s’ha de crear una pàgina a mesura, que pugui ser autogestionable . Si vols saber més informació, no dubtis a contactar-nos.

    L’avantatge principal de tenir el disseny web enfocat al públic de Mataró, és que el domini estarà enfocat a superar els llocs web de la competència local. També programem accions que complementen amb el SEO local i ajuden als usuaris que estan a Mataró a trobar la teva pàgina web fàcilment. Així doncs, si també estàs interessat en serveis de SEO local, descobreix els nostres serveis.

    El preu d’un disseny web a Mataró pot variar depèn de les característiques o factors que la programació utilitzi, la temàtica del servei, les necessitats dels clients o el producte a vendre. Es consideren tots aquests factors per a realitzar un pressupost que pugui satisfer les necessitats dels clients. Si vols consultar el preu, fes clic aquí.