icono presupuesto web
diseño web urquinaona

AGÈNCIA DE DISSENY WEB EN URQUINAONA

Som una agència de disseny web de Urquinaona experimentada i de confiança amb anys d’experiència a la realització de solucions enfocades en disseny web.

Com a socis de Google acreditats que treballem en estreta col·laboració amb els administradors de Google, brindem informació de màrqueting digital efectiva.

El nostre equip està format per experts en UI/UX, dissenyadors web qualificats , desenvolupadors creatius i amb experiència, especialistes en màrqueting digital i gerents de projectes dinàmics.

Necessites una web?
QUÈ OFERIM EN EL NOSTRE DISSENY WEB A MESURA?

QUÈ OFERIM EN EL NOSTRE DISSENY WEB A MESURA?

Els nostres serveis de disseny web són únics per a cada client:

Disseny i desenvolupament a mesura

Els nostres llocs web líders en la indústria estan dissenyats i desenvolupats des de zero internament pel nostre equip de disseny web amb seu en Urquinaona; no utilitzem temes ni creadors de llocs.

Sense compromís

Mitjançant la creació personalitzada de tots els nostres llocs web, podem complir amb tots els requisits de disseny i funcionalitat sense haver de comprometre la qualitat.

Webs interactives

Creem llocs web que animen, responen i interactuen produint una experiència d’usuari atractiva a través de tècniques d’animació del lloc que inclouen elements Canvas, Lottie.js i tecnologies WebGL.

SEO

Planifiquem, dissenyem i desenvolupem els nostres llocs web amb una acurada optimització del SEO per a garantir que estiguin llestos per a classificar-se i exercir-se de manera competitiva una vegada que es llancin.

Experiència d'usuari optimitzada

Durant les nostres fases de descobriment i estructuració, considerem el viatge de l’usuari, la demografia i la interfície d’usuari del seu lloc web per a crear un lloc web amb un flux d’usuari ben pensat, la qual cosa brinda una millor taxa general de participació i conversió del lloc.

SERVEIS DE DISSENY WEB PROFESSIONAL

Som un equip de dissenyadors web professionals, desenvolupadors i comercialitzadors digitals que combinem el nostre coneixement i experiència per a crear dissenys i estratègies excepcionals, adaptats a les necessitats i requisits del seu negoci.

Com a agència de disseny web i SEO de servei complet, podem oferir una solució completa per als nostres clients. Reunim especialistes de totes les àrees del negoci en projectes perquè pugui aprofitar al màxim el coneixement i l’experiència que té el nostre equip.

empresa diseño web barcelona

DISSENY WEB ENFOCAT Al SEO EN URQUINAONA

Com a agència de disseny web de Urquinaona, tenim un enfocament per etapes als nostres projectes de disseny web que garanteixen que tots els aspectes de la creació d’un lloc web d’alt rendiment es considerin de manera efectiva. Comptem amb un equip intern altament qualificat amb un conjunt d’habilitats diverses que garanteixen un especialista per a cada etapa del seu projecte web.
Les nostres avantatges de disseny web inclouen:

diseño web en BCN

DISSENY WEB A MESURA

Tots els nostres llocs web estàs acuradament dissenyats amb programació a mesura pels nostres experimentats desenvolupadors web en Urquinaona. Tenim un procés de disseny col·laboratiu, que considera els comentaris dels nostres clients en cada etapa assegurant el 100% de satisfacció amb el disseny.

diseño web barcelona

PÀGINES WEB RESPONSIVE

Cada lloc web que desenvolupem funciona a la perfecció en dispositius mòbils i tauletes, la qual cosa garanteix un excel·lent rendiment mòbil utilitzant un disseny web receptiu a través de la tecnologia CSS/*JS.

diseño web Barcelona 3

SEO OPTIMITZAT

Com a part del nostre procés de desenvolupament de llocs web, el nostre equip de SEO amb seu en Urquinaona realitzarà l'optimització en el lloc per a garantir que el seu lloc web es classifiqui per a les paraules clau correctes i emprarà les millors pràctiques per a l'experiència d'usuari

Diseño web Barcelona 4

CMS

Som un especialista web de Worddpress CMS, la qual cosa ens permet adaptar i personalitzar un CMS de codi obert potent i preparat per al futur per a satisfer les seves necessitats.

Parlem del teu Disseny Web a mesura?

    PREGUNTES SOBRE DISSENY WEB A URQUINAONA

    Quan diem disseny web en Urquinaona, ens referim a la creació de pàgines web per la zona de Pl. Urquinaona i el centre de Barcelona. Zones molt concorregudes i amb públics objectius molt ben identificats per a programar llocs web a mesura i autogestionables enfocats a resultats. Si vols saber més informació, no dubtis a contactar-nos.

    L’avantatge principal de tenir el disseny web enfocat al públic de Urquinaona, és que tot el domini anirà enfocat a superar les pàgines web de la competència de la zona en qüestió. A més, totes les accions de programació es complementen amb el SEO Local, que permet que els usuaris que es troben en Plaza Urquinaona i voltants ens trobin més fàcilment. Així doncs, si també estàs interessat en serveis de SEO local, descobreix els nostres serveis.

    El preu del disseny web en Urquinaona depèn de diversos factors com la programació utilitzada, les necessitats del client i la temàtica del servei o producte a vendre. Amb tot això, es duu a terme un pressupost per a satisfer la necessitats del client i els aspectes personalitzats de la web. Si vols consultar el preu, fes clic aquí.