icono presupuesto web
Diseño Web Barcelona a medida
Diseño Web Barcelona a medida

AGÈNCIA DE DISSENY WEB A VALÈNCIA

En Factoria Creativa realitzem disseny web a València a mesura, combinant la trajectòria en el disseny gràfic de 25 anys, juntament amb la programació web que realitzem a mesura per a oferir el millor desenvolupament web als clients.

La nostra agència desenvolupa pàgines web a mesura, oferint un disseny web personalitzat que s’adapta perfectament tant a versió mòbil com en pc. Creem pàgines web escalables i llistes per a afegir-los articles i començar a posicionar en Google.

El més important per a nosaltres és que els nostres clients quedin satisfets oferint-los una web de qualitat i una gran experiència per a l’usuari. El preu d’una pàgina web és una variable a tenir en compte, però més important és aconseguir bons resultats.

¿Necesitas una web?
COM TREBALLEM EL DESENVOLUPAMENT I DISSENY WEB A VALÈNCIA?

COM TREBALLEM EL DESENVOLUPAMENT I DISSENY WEB A VALÈNCIA?

Passos que seguim en Factoria  Creativa per a la creació de pàgines web.

PLANIFICACIÓ

El primer pas és, a partir d’una auditoria web completa, definir una estratègia d’estructura, jerarquia i paraules clau per a crear un pla d’acció i començar a posicionar en Google.

EXECUCIÓ

-Proposem una idea de disseny web a mesura per a la teva pàgina.

-Programació a mesura de l’estratègia que implementarem.

Optimització SEO de la pàgina web. Per a tenir bons resultats en els cercadors és fonamental que creem una estratègia SEU i la web aquest llista per a començar a implementar-la.

CONTROL

Una vegada acabades les fases anteriors, realitzem una formació gravada amb els nostres clients per a ensenyar-los a utilitzar totes les funcionalitats i resoldre qualsevol tipus de dubte sobre aquest tema.

ELS NOSTRES SERVEIS
DE DISSENY WEB I POSICIONAMENT A VALÈNCIA

Com a agència de disseny de pàgines web a Barcelona desenvolupem projectes 360è, lliurem solucions web amb el llenguatge requerit per a aconseguir l’èxit en el teu negoci. La teva pàgina web, botiga en línia o app és el motor del teu negoci.

Si inverteixes en qualitat, en poc temps el teu lloc web obtindrà resultats, si únicament busques un preu barat obtindràs problemes.

Un negoci en línia és una gran solució sempre que es realitzi amb els professionals adequats i la tecnologia adequada que requereixen els teus objectius. Tria entre les millors empreses de disseny web a Barcelona per a encertar.

Amb la nostra metodologia de disseny web Barcelona t’oferim una solució per a cada tipologia de negoci i objectiu:

elección de diseño de pagina web Barcelona

DISSENY DE PÀGINES WEB SEO-OPTIMITZADES A VALÈNCIA

Som una agència de disseny web a València, que prioritzem l’escalabilitat, seguretat i experiència d’usuari. En Factoria Creativa, aconseguim crear dissenys de pàgines web enfocades al posicionament SEO per a poder posicionar en les primeres posicions de Google. A continuació et vam mostrar tots els nostres avantatges:

diseño web en BCN

DISSENY WEB PERSONALITZAT I PROFESSIONAL

Realitzem un disseny web a mesura creat per dissenyadors professionals, obtenint una pàgina web que representi la teva imatge de marca i els teus valors. Un disseny web elegant i pensat per a SEO.

diseño web barcelona

PÀGINES WEB OPTIMITZADES

En Factoria Creativa creem la idea de "Disseny Web SEO", oferint pàgines webs sense codi sobrant que aquesta molt optimitzada per a ser posicionada en els cercadors de Google. De res serveix tenir una web molt visual si després no està optimitzada per a ser posicionada.

diseño web Barcelona 3

UTILITZEM WORDPRESS?

En Factoria Creativa utilitzem Wordpress com CMS predefinit ja que actualment és el més utilitzat a tot el món i el que té més actualitzacions i millores constants. Podem treballar en React o directament en PHP segons les necessitats del projecte.

Diseño web Barcelona 4

ESCALABILITAT DE LA PÀGINA WEB

Les nostres pàgines web permeten integrar programari de gestió com ERP´S o CRM´S, incloent eines de màrqueting digital per a compartir continguts en xarxes socials o poder crear funnel de vendes. Com a agència de disseny web aportem les millors solucions.

Parlem del teu Disseny Web a mesura?

  PREGUNTAS SOBRE DISEÑO WEB

  Diseño web Barcelona, es nuestra filosofía de trabajo. Auditar, diseñar, desarrollar e implementar un SEO Onpage optimizado para alcanzar los mejores resultados para tu negocio.

  Factoria Creativa, como una de las mejores agencias de diseño web en Barcelona, crea páginas webs escalables, seguras y optimizadas para conseguir los mejores resultados en posicionamiento seo, gestión y conversión.

  Para crear un diseño de páginas web, primero debes delimitar el objetivo que quieres conseguir, de este modo crear un sitio web orientado a ello.

  Además, debes tener en mente los siguientes factores:

  1. El nicho en el que deseas competir.
  2. Selecciona un hosting que cumpla con tus necesidades de tráfico.
  3. Elige la plataforma en la que deseas trabajar, nosotros tenemos muchas opciones para ti.
  4. Selecciona tu CMS, en Factoria Creativa te recomendamos emplear WordPress.
  5. Trabaja el diseño de tu web, buscando siempre y en toda circunstancia la mejor experiencia de usuario.
  6. Crea contenido de calidad a fin de que la web se posicione de forma rápida.

  El precio de una plataforma web depende de las funcionalidades, de la tecnología y de los requerimientos que se desean utilizar. Para conocer el precio detallado de su proyecto web,póngase en contacto con nosotros.

  Elegir tu agencia de diseño web en Barcelona es decisiva para que tu negocio online obtenga los mejores resultados. Para ello, debemos realizar una elección que se base en sus conocimientos, experiencia, programación así como su posicionamiento orgánico.

  Factoria Creativa cuenta con 20 años de experiencia realizando proyectos nacionales e internacionales por ello está considerada una de las mejores agencias de diseño web en Barcelona.

  Efectivamente, desarrollamos diseños de páginas web en WordPress a medida: mantenemos el óptimo posicionamiento del WP, a la vez que llevamos a cabo una programación a medida, para obtener webs más limpias y rápidas de indexar. Además, si quieres crear un tienda online hecha a medida, también trabajamos con Prestashop o Woocommerce.

  Sí, hacemos webs con WordPress, pero no como la mayoría de agencias: conservamos la versatilidad del WP pero realizamos diseño web y programación a medida, para obtener webs únicas y preparadas para posicionar. Pero no sólo trabajamos con WordPress, también realizamos webs hechas a medida y tiendas online con Prestashop.

  Sí, todas las webs que desarrollamos se adaptan perfectamente a todos los dispositivos.

  viena-botiga-online

  Viena estilográficas

  Disseny de la pàgina web de Viena. Botiga especialitzada en productes relacionats amb l’escriptura. ...
  4nurses-botiga-online

  4NURSES

  Disseny de la pàgina web 4Nurses. Plataforma especialitzada en formació per als professionals d’infermeria. ...
  ecell-botiga-online

  E-CELL

  Disseny de la pàgina web E-CELL. Tecnologia especialitzada en anti-aging. ...
  mclaren-botiga-online

  McLaren Barcelona

  Disseny de la pàgina web Mclaren Barcelona. Botiga especialitzada en cotxes d’alta gamma. ...
  joaquim-muñoz-botiga-online

  Doctor Joaquim Muñoz

  Disseny de la pàgina web per al Doctor Joaquim Muñoz. L’empresa Doctor Joaquim Muñoz es referent en cirurgia estètica i reparadora. ...
  teyder-botiga-online

  TEYDER

  Disseny de la pàgina web Teyder. Botiga especialitzada en productes esportius i ortopèdics. ...
  lingualink-tienda-online

  LINGUACLICK

  Disseny de la pàgina web LINGUACLICK. Plataforma especializada en formación online ...