disseny web wordpress
disseny web wordpress

Agència de disseny web Wordpress a Barcelona

WordPress és el gest de continguts més utilitzat a tot el món. Són milions les persones que ho utilitzen per tot el món i això fa que tingui la major comunitat de desenvolupadors darrere i que constantment solucionin problemes i realitzin actualitzacions per a millorar.

En Factoria Creativa realitzem el disseny de pàgines web amb Wordpress, creant llocs atractius, intuïtius i moderns. Sempre ens adaptem als nostres clients i fem la pàgina web el més personalitzada possible perquè el disseny s’adapti als teus serveis o productes i el client tingui una gran experiència d’usuari en la teva pàgina web.

Gràcies al disseny que realitzem en Wordpress podem crear-te des del blog més visual d’internet fins a l’e-commerce més intuïtiu de la xarxa. Tot el nostre equip de disseny web està preparat per a implementar aquesta eina sempre a la teva mesura.

Necessites una web amb wordpress?

Disseny Web Wordpress Barcelona

Avantatges d'utilitzar el disseny web amb Wordpress

Són moltes els avantatges que obtindrem en la nostra pàgina web en utilitzar el CMS de WordPress

Disseny web en Wordpress personalitzat

En Factoria Creativa dissenyem pàgines web molt visuals, transmetent confiança i bona navegabilitat als usuaris.

Wordpress és Autogestionable

L’avantatge principal d’utilitzar WordPress com CMS és que es pot administrar amb facilitat i eliminar o editar qualsevol pàgina o entrada de manera ràpida.

Pàgina web Responsive

En ple 2022 Google valora molt que les pàgines web siguin responsive (que siguin navegables i visuals tant en mòbil com en pc). Gràcies als nostres programadors i dissenyadors farem que el teu web sigui totalment responsive.

Wordpress és SEO-Friendly

WordPress té les millors funcionalitats i plugins perquè es pugui fer un bon SEO. Això significa que a diferència d’uns altres CMS, amb wordpress fer SEO és molt més senzill i bé vist als ulls de Google.

Pàgina Web ràpida i segura

Gràcies al disseny web de WordPress, t’oferirem una pàgina web que carregui molt ràpid i compleixi amb tots els protocols de seguretat per a evitar qualsevol tipus de hackeo o robatori de credencials.

Creem pàgines web a Wordpress amb totes les funcionalitats

Dissenyem i creem pàgines web en Wordpress a mesura, amb les seves últimes funcionalitats i t’ho expliquem tot al detall perquè puguis modificar-la sense problemes.

Disseny Web Wordpress Personalitzat

Disseny Web Totalment Personalitzat

Creem les pàgines web wordpress a partir d'una plantilla pròpia totalment personalitza i adaptada a les necessitats del teu negoci

Pàgines Web Responsive

Pàgines Web Responsive

La teva pàgina web es veurà i funcionarà perfecte tant en ordinadors com en mòbils i tauletes.

Contingut autogestionable

Contingut autogestionable

Gràcies a la senzillesa de Wordpress i el curs que et donem perquè puguis manejar la web, podràs modificar el seu contingut i afegir nou de manera ràpida i fàcil.

Optimitzem per a SEO

Optimitzem per a SEO

De res serveix tenir una web molt visual i bonica si després no podràs posicionar-li en Google. Nosaltres a part de fer-la visualment atractiva l'enfoquem perquè puguis posicionar en els primers llocs del cercador.

Formularis de contacte i Google Maps

Formularis de contacte i Google Maps

Afegim una secció de contacte i la teva posició en Google Maps perquè els usuaris puguin localitzar-te o contactar amb tu fàcilment.

Ràpides i segures

Ràpides i segures

Els nostres dissenys web estan fet amb el codi més net que podràs trobar perquè funcioni el més ràpid possible. No hauràs de preocupar-te ni per la velocitat ni per la seguretat.

Projectes

Una imatge val més que mil paraules, descobreix com treballem

Preguntes sobre disseny web Wordpress

WordPress és un sistema d’administració de contingut (CMS) que li permet allotjar i crear llocs web . WordPress conté una arquitectura de complements i un sistema de plantilles, per la qual cosa pot personalitzar qualsevol lloc web perquè s’ajusti al seu negoci, blog, cartera o botiga en línia.

WordPress és un sistema d’administració de contingut (CMS), no un creador de llocs web. Els CMS són flexibles però tenen una corba d’aprenentatge. Els creadors de llocs web són menys flexibles però més fàcils d’usar

Malgrat ser la plataforma més flexible i poderosa, WordPress és bastant fàcil d’usar per a principiants . Ve amb un tauler simple amb diferents opcions de menú enumerades en la barra lateral.

WordPress garanteix més productivitat per als usuaris . PHP, d’altra banda, ofereix menys productivitat encara que assegura una velocitat de processament més ràpida. Els llocs web de WordPress no requereixen codificació HTML. És per això que carregar publicacions de blog, imatges i un altre contingut es torna més fàcil aquí juntament amb l’edició del contingut carregat.

Si el teu lloc no requereix actualitzacions, canvis regulars o qualsevol contingut addicional, HTML és una millor opció, ja que farà que el teu lloc web funcioni més ràpid . Si desitges fer créixer el teu lloc web de la teva empresa i actualitzar-lo constantment, llavors WordPress és la millor opció.

En Factoria Creativa, prenem a cada client com a únic i realitzem tot de forma adaptada i personalitzada. És per això que si vols tenir més informació sobre els preus, pots contactar-nos en qualsevol moment i et farem un pressupost personalitzat.

Parlem