Valor afegit

El nostre valor afegit en disseny web és el nostre equip, la programació a mida i la personalització dels nostres projectes.

El nostre equip el formen dissenyadors gràfics per desenvolupar la part visual que s’encarreguen de la usabilitat i accessibilitat, especialistes en màrqueting digital per generar una bona experiència a l’usuari i optimitzar la pàgina web perquè des del primer dia pugui rankear en Google per tenir un posicionament seo inmillorable, així com programadors que desenvolupen codi web a mida.

Hem desenvolupat un gestor de continguts o CMS amb tecnologia WordPress ràpid, intuïtiu i segur per poder desenvolupar projectes 100% personalitzats, amb una comunicació visual a mesura i enfocada a millorar resultats, perquè la teva pàgina web tingui major ciberseguretat, totalment escalable, molt més ràpida de càrrega, amigable per a cercadors i de fàcil gestió per als nostres clients.

Veure portafolis

Vols augmentar les teves vendes?

Funcionalitats web

Els nostres desenvolupaments de pàgines web estan enfocats a la usabilitat, escalabilitat, seguretat i experiència de l’usuari. Les funcionalitats són les següents:

Disseny web personalitzat

A partir de l'anàlisi del sector i objectius definim el layout i estructura de la teva pàgina web, dissenyem sense límits al no treballar amb plantilles i sempre tenint en compte l'òptima experiència de l'usuari.

Optimització per SEO

Realitzem un estudi previ de paraules clau, etiquetes, metaetiquetes, títols i contingut per optimitzar la web i deixar-la preparada per rankear posicions en cercadors com Google una vegada es publiqui.

Programació a mesura

A partir d'un CMS en Wordpress a mesura, garantim una fàcil administració de contingut pel client per la seva web o botiga online. Un desenvolupament a mesura sense limitacions en disseny i programació totalment escalable.

Escalabilitat de la web

Programem a mesura, tots els nostres desenvolupaments són escalables perquè quan el teu negoci vagi creixent, la teva plataforma web pugui créixer amb tu sense limitacions. Per implementar noves funcionalitats i créixer amb el teu desenvolupament web.

Velocitat i seguretat

En ser programació a mesura, la teva pàgina web carregarà més de pressa i per descomptat serà més difícil de hackejar. Cada cop són més les webs atacades, les més febles en aquests atacs són les webs creades amb plantilles que integren plugings. Això és degut al fet que un cop es desactualitza, pots quedar-te sense web, que les teves dades i els dels teus clients passin a les mans de tercers o que desviïn la passarel·la de pagament a un compte extern.

Formació inclosa

Un cop acabat el projecte, oferim una formació gratuïta perquè aprenguis a gestionar la teva pàgina web o botiga online així com qualsevol dubte que tinguis per a la teva autogestió posterior de la plataforma.

Com treballem?

Com treballem?

En cada projecte que duem a terme, establim prèviament un full de ruta que ens permet treballar amb bases d’informació contrastades i sòlides. D’aquesta forma aconseguim els nostres objectius amb una estratègia coherent i adaptada a la marca.

En Factoria Creativa, hem desenvolupat una metodologia de treball optimitzada i personalitzada per a cada projecte que inclou: planificació, execució i control.

No importa quin sigui el teu objectiu; perquè una estratègia de disseny web funcioni ha de planificar-se en funció als objectius, executar-se correctament i controlar-se de manera recurrent.

1

Planificació: treballem amb el client per definir l’estratègia en funció als objectius i el pressupost. La definició del públic al qual ens dirigim, l’anàlisi de la competència i objectius. Posteriorment, seleccionem l’estratègia més adequada.

2

Execució: en aquesta fase implementem les accions planificades. Una pàgina web que tingui major ciberseguretat, que tingui botiga online, amigable per cercadors i amb un disseny responsive, aquests són alguns exemples d’accions que es duen a terme en aquesta fase.

3

Control: per aconseguir l’èxit d’un projecte, mesurar les accions executades és clau. A través de les dades que ens proporcionen les eines de disseny, podrem obtenir informació de l’evolució del projecte per després optimitzar recursos i incidir per a generar millors resultats.

La tecnologia que apliquem

A Factoria Creativa desenvolupem disseny web a Barcelona a mesura emprant la següent tecnologia

Utilitzem tecnologia de codi obert com WordPress, Prestashop, així com altres que et presentem a continuació. No obstant això, som capaços de portar endavant amb èxit qualsevol mena d’integració amb altres plataformes que utilitzen similars o diferents tecnologies.

Programem en codi net, veloç i eficient, la qual cosa ens permet evitar l’ús de plantilles predissenyades i plugins que no fan més que incrementar els temps de càrrega i afectar l’òptim funcionament del projecte web.

Avantatges del disseny web

Internet està canviant cada dia, avui no ens imaginem un negoci sense una pàgina web. El disseny web es constitueix en un dels elements fonamentals en la construcció de la identitat digital d’una empresa.

Una pàgina web, malgrat la multiplicació de canals de comunicació, es manté com un canal imprescindible per al desenvolupament de la relació amb els usuaris i potencials consumidors; aquesta relació es construeix a partir de cada visita i s’enforteix amb cada interacció.

Per desenvolupar un projecte web, som conscients de les diferents tasques necessàries per aconseguir els objectius comunicacionals i comercials amb cadascun dels usuaris. En Factoria Creativa, treballem el disseny i desenvolupament web com a part d’una estratègia de creixement enfocat en factors com:

A Factoria Creativa comptem amb dissenyadors gràfics sèniors experts en l’elaboració d’interfícies d’usuari intuïtives, elegants i funcionals amb un enfocament en la conversió dels usuaris. Treballem amb el major banc d’imatges mundial, Shutterstock, que ens permet oferir als nostres clients imatges d’arxiu sense cost per obtenir els millors resultats. Així també, tenim en el nostre equip un fotògraf col·laborador per realitzar fotografies personalitzades que complementin l’experiència visual del projecte.

La velocitat de càrrega de qualsevol pàgina web és fonamental per reduir la taxa de rebot i garantir la permanència dels usuaris i potencials consumidors. En escriure el nostre propi codi i no treballar amb plantilles predissenyades ni utilitzar plugins innecessaris, som capaços de desenvolupar projectes lleugers i optimitzats.

Tots els nostres projectes de desenvolupament estan basats en estàndard de disponibilitat i accessibilitat. El nostre codi garanteix un funcionament correcte que ofereix simplicitat, familiaritat i consistència en cadascuna de les interaccions de la pàgina web amb l’usuari. Cada projecte és concebut amb un enfocament en experiència d’usuari, que permet la constant optimització del viatge d’usuari o viatge de consumidor segons correspongui.

La infinitat de plataformes i dispositius fa que la capacitat d’adaptar un disseny web a qualsevol d’aquests, sigui un requisit fonamental. A Factoria Creativa no sols treballem amb disseny responsive i continuem pràctiques mobile first, sinó que també portem endavant un procés de testing i control de qualitat utilitzant múltiples navegadors, diferents sistemes operatius i una àmplia varietat de dispositius.

Encara que un usuari trobi el contingut que cerca, si la pàgina web no ha estat capaç de generar confiança, tal contingut no té valor. La inclusió d’un certificat SSL i de certificats de seguretat són importants per a construir la reputació digital de l’empresa. Per un ecommerce els segells de Confiança online i Smitrust serveixen per verificar l’existència de la botiga online i la seva respectiva transparència en gestió i procediments.

Garantir la integritat d’una pàgina web i minimitzar la seva vulnerabilitat s’ha convertit en requisits per qualsevol mena de desenvolupament. En Factoria Creativa, implementem pràctiques de seguretat en el nostre codi, i a més comptem amb un equip extern de seguretat online per oferir un major grau de protecció contra diferents amenaces, ja sigui suplantació d’identitat, desviació de passarel·les de pagament o fins i tot el bloqueig del lloc web i posterior petició d’un rescat.

La planificació del nostre desenvolupament contempla el creixement del projecte tant en l’àmbit de contingut, com en l’àmbit d’usuaris. Implementem un desenvolupament web escalable que s’adapta a la quantitat de sessions i a les peticions del servidor.

Serveis de disseny web Barcelona

A Factoria Creativa, com a especialistes en disseny web a Barcelona, oferim altres serveis tan importants com el desenvolupament de la teva pàgina web.

Els serveis que et presentem a continuació es desenvolupen amb programació a mesura, sense la utilització de plantilles, que puguin alentir el teu lloc. A més, perquè puguis ampliar el teu negoci conforme a les teves metes desitjades, et proposem projectes web totalment funcionals i escalables.

En el diseño de páginas web, además de la eficiencia de la página, es fundamental que el diseño y experiencia de usuario sean las más favorables para impulsar el crecimiento, vender y fidelizar a tu público objetivo. En este vídeo te contamos las tendencias en diseño web para alcanzar el éxito en tu proyecto online ¡No te lo pierdas!

Subscriu-te al nostre canal

Parlem del teu disseny web?


Accepto els termes i la política de cookies