fbpx
Empresa de disseny web

La teva Empresa de Disseny Web a Barcelona

Busquem oferir la solució més òptima als nostres clients. No pel seu preu, si no per aquella que s’adapti millor als objectius que s’estan buscant.

Amb cada projecte, volem aportar la nostra experiència perquè el resultat inclogui una o diverses aportacions que puguin millorar el resultat final.

Com a empresa de disseny web busquem el millor resultat per a cada repte que ens enfrontem.

Estàs a un click
F de factoria

Empresa de Disseny Web professional

L’empresa Factoria Creativa està formada per un equip transversal que engloba les àrees de Disseny Web, Màrqueting Digital i Disseny Gràfic, per a així reforçar una visió consensuada entre tots els departaments i aconseguir els millors resultats.

El nostre servei integral se centra en oferir un disseny web professional i orientat als objectius marcats. Combinem els nostres coneixements estratègics i tècnics, que hem adquirit mitjançant la nostra experiència, per a donar un servei adaptat a les necessitats de cada client.

SEO de empresa disseny web

Descàrrega la nova guia per a l'optimització SEO On page de la teva pàgina web

En Factoria Creativa hem preparat aquesta guia amb consells per a ajudar-te a millorar el posicionament del teu lloc web. En ella et parlem sobre:

L’algorisme de Google
Experiència d’usuari (UX)
Organització del contingut
Paraules clau
Títols i metadescripciones
Estructura de les URLs

Si el que cerques és que el teu web aconsegueixi més trànsit orgànic la nostra guia serà la teva gran aliada!

Descàrrega la guia

Per què triar una empresa de Disseny Web?

Comptar amb una empresa de disseny web s’ha convertit en un requisit imprescindible per a la majoria d’empreses. Per què? Una web és la carta de presentació de qualsevol marca. Ja sigui per a oferir una imatge de marca als teus clients i que et puguin trobar més fàcilment, o bé, per a generar notorietat i que et puguin conèixer els teus clients potencials. Sigui quina sigui la raó, has de tenir en compte una sèrie de factors abans de dur a terme el disseny de la web.

El disseny de la web és molt important per a identificar aquells elements visuals que li donaran la personalitat a la marca. Hem de tenir en compte:

 • Colors.
 • Gràfics, imatges o il·lustracions
 • Font: Depenent del to i imatge de la marca, serà millor una tipogràfica més professional o menys formal.
 • Contingut: Si el contingut i el disseny treballen conjuntament, és molt possible que el missatge s’entengui millor mitjançant les imatges i els textos.

Per a aconseguir una web rendible és fonamental incentivar una navegació intuïtiva per les diferents pàgines de la web. En aquest sentit, serà primordial enfocar-se en els següents factors:

 • Arquitectura de la web.
 • Navegació del menú.
 • Internlinking.
 • Multimèdia.
 • Compatibilitat.
 • Tecnologia.

És imprescindible conèixer perfectament el públic objectiu de la marca, per a així poder dissenyar la web a mesura i enfocada al buyer persona.

Un altre dels factors molt importants a determinar és la tecnologia a utilitzar. En Factoria Creativa desenvolupem webs WordPress o Prestashop a mesura. Mantenint la versatilitat que ofereixen els CMS, els combinem amb programació a mesura per a obtenir pàgines amb codis més nets i amb un velocitat de càrrega molt ràpida.

Fases de empresa de disseny web

Empresa de Disseny de Pàgines Web a mesura

Som conscients que abans de començar a dur a terme el disseny web, hem d’entendre el projecte i fer-nos-el nostre, per a així poder realitzar un disseny de pàgina web a mesura. És primordial que durant tot el procés es premiï l’experiència de l’usuari, la navegabilitat per dins del domini i el contingut original i ric.

D’aquesta manera, un òptim desenvolupament i disseny web a mesura ofereix una sèrie d’avantatges amb les quals aconseguiràs estalviar temps i esforç. Entre elles, ens enfoquem a realitzar webs amb una intuïtiva connectivitat a les xarxes socials, impulsades per al SEO amb una estructura de codi molt neta i ràpida, amb els últims estàndards de seguretat i orientades a maximitzar les conversions mitjançant un embut fàcil i intuïtiu.

Parlem?


  Accepto els termes i la política de cookies