icono presupuesto web
ventajas gestion de redes sociales

Valor afegit

El nostre valor afegit en xarxes socials és generar una estratègia orientada a resultats. Per això implementem accions diàries per promocionar el teu negoci i captar més clients. Aquestes accions van des de l’elecció de les xarxes socials per al teu negoci, fins a la creació de les creativitats i posts a ser publicats.

Fer un bon treball de Community Manager és comprendre des d’un inici al teu públic objectiu i, sobretot, el motiu per a interactuar amb els usuaris en un determinat canal.

A Factoria Creativa comptem amb un equip expert en xarxes socials centrat per entendre el teu negoci, el teu client i detectar les seves necessitats, transmetre la teva imatge i to de marca a través de les Xarxes Socials.

c naranja

Parlem del teu projecte?

Com treballem en xarxes socials?

Per aprofitar al màxim els esforços que dediques al marketing digital, és important definir una estratègia intel·ligent i eficaç. En el cas de les xarxes socials, procedim de la següent forma:

1

Definir els objectius de la teva estratègia en Xarxes Socials. Les xarxes socials t’ajuden a difondre la teva marca. No sempre l’objectiu en aquest cas és vendre. Els principals són:

  • Dirigir trànsit a la teva web
  • Augmentar el Reconeixement de la teva Marca
  • Augmentar les teves vendes
  • Fidelitzar als teus clients
  • Reforçar el teu Servei d’Atenció al Client

2

Conèixer al teu públic objectiu. En el cas de les xarxes socials, hem d’identificar les característiques de la teva audiència. Aquest pas és important, ja que ens permetrà tenir present a qui ens dirigim en les comunicacions.

3

Auditoria per conèixer l’estat dels teus perfils socials. Si ja tens algun perfil obert en xarxes socials, el següent pas a desenvolupar seria l’auditoria dels teus comptes en xarxes socials, per saber a quin punt et trobes en l’estratègia de Social Media.

4

Escollir les plataformes per difondre els teus continguts. Un cop analitzades les xarxes que ja tenim, passem a definir les xarxes en les quals és interessant per al teu negoci estar. Si és necessari, fem adaptacions i correccions perquè la teva estratègia de Marketing en Xarxes Socials tingui èxit.

5

Publica continguts que aportin valor al teu públic objectiu. Perquè els usuaris es decideixin a seguir-te, és fonamental que el contingut que creïs els hi aporti valor. A Factoria Creativa comptem amb un equip d’experts en la gestió diària dels teus comptes.

6

Analitza l’acompliment i els resultats. Et proporcionem de manera periòdica l’acompliment de les publicacions i accions realitzades, així com plans d’acció i millores constants.

Escoltar a la teva audiència, participar en converses i compartir articles de qualitat activament, farà créixer la teva comunitat de manera orgànica o no pagada. A més, és molt important comptar amb un equip que gestioni les comunitats, per a continuar progressant.

como trabajamos gestión de redes sociales barcelona

Necessites pressupost per crear i gestionar les teves xarxes socials?


    Accepto els termes i la política de cookies