Posicionem la teva marca a les xarxes socials

El nostre valor afegit a les xarxes socials és generar una estratègia orientada a resultats. Per això implementem accions diàries per promocionar el teu negoci i captar més clients. Aquestes accions van des de l’elecció de les xarxes socials per al teu negoci, fins a la creació de les creativitats i els posts a ser publicats.

Fer una bona tasca de community manager és comprendre des d’un inici al teu públic objectiu i, sobretot, el motiu per interactuar amb els usuaris en un canal determinat.

A Factoria Creativa som una agència digital de xarxes socials que comptem amb un equip expert en xarxes socials centrat a entendre el teu negoci, el teu client i detectar-ne les necessitats, transmetre la teva imatge i to de marca a través de les xarxes socials.

Parlem del teu projecte?

Xarxes Socials Barcelona

Com treballem en xarxes socials?

Per aprofitar al màxim els esforços que dediques al marketing digital, és important definir una estratègia intel·ligent i eficaç. En el cas de les xarxes socials, procedim de la següent forma:

Definir els objectius de la teva estratègia en Xarxes Socials

Les xarxes socials t’ajuden a difondre la teva marca. No sempre l’objectiu en aquest cas és vendre. Els principals són:

  • Dirigir trànsit a la teva web
  • Augmentar el Reconeixement de la teva Marca
  • Augmentar les teves vendes
  • Fidelitzar als teus clients
  • Reforçar el teu Servei d’Atenció al Client

Conèixer al teu públic objectiu

En el cas de les xarxes socials, hem d’identificar les característiques de la teva audiència. Aquest pas és important, ja que ens permetrà tenir present a qui ens dirigim en les comunicacions.

Auditoria per conèixer l’estat dels teus perfils socials

Si ja tens algun perfil obert en xarxes socials, el següent pas a desenvolupar seria l’auditoria dels teus comptes en xarxes socials, per saber a quin punt et trobes en l’estratègia de Social Media.

Escollir les plataformes per difondre els teus continguts

Un cop analitzades les xarxes que ja tenim, passem a definir les xarxes en les quals és interessant per al teu negoci estar. Si és necessari, fem adaptacions i correccions perquè la teva estratègia de Marketing en Xarxes Socials tingui èxit.

Publica continguts que aportin valor al teu públic objectiu

Perquè els usuaris es decideixin a seguir-te, és fonamental que el contingut que creïs els hi aporti valor. A Factoria Creativa comptem amb un equip d’experts en la gestió diària dels teus comptes.

Analitza l’acompliment i els resultats

Et proporcionem de manera periòdica l’acompliment de les publicacions i accions realitzades, així com plans d’acció i millores constants.

Escoltar a la teva audiència, participar en converses i compartir articles de qualitat activament, farà créixer la teva comunitat de manera orgànica o no pagada. A més, és molt important comptar amb un equip que gestioni les comunitats, per a continuar progressant.

Necessites pressupost per crear i gestionar les teves xarxes socials?

icono presupuesto web