ventajas gestion de redes sociales

Valor afegit

El nostre valor afegit en xarxes socials és generar una estratègia orientada a resultats. Per això implementem accions diàries per promocionar el teu negoci i captar més clients. Aquestes accions van des de l’elecció de les xarxes socials per al teu negoci, fins a la creació de les creativitats i posts a ser publicats.

Fer un bon treball de Community Manager és comprendre des d’un inici al teu públic objectiu i, sobretot, el motiu per a interactuar amb els usuaris en un determinat canal.

A Factoria Creativa comptem amb un equip expert en xarxes socials centrat per entendre el teu negoci, el teu client i detectar les seves necessitats, transmetre la teva imatge i to de marca a través de les Xarxes Socials.

cnaranja diseño grafico barcelona

Parlem del teu projecte?

Com treballem en xarxes socials?

Per aprofitar al màxim els esforços que dediques al marketing digital, és important definir una estratègia intel·ligent i eficaç. En el cas de les xarxes socials, procedim de la següent forma:

1

Definir els objectius de la teva estratègia en Xarxes Socials. Les xarxes socials t’ajuden a difondre la teva marca. No sempre l’objectiu en aquest cas és vendre. Els principals són:

  • Dirigir trànsit a la teva web
  • Augmentar el Reconeixement de la teva Marca
  • Augmentar les teves vendes
  • Fidelitzar als teus clients
  • Reforçar el teu Servei d’Atenció al Client

2

Conèixer al teu públic objectiu. En el cas de les xarxes socials, hem d’identificar les característiques de la teva audiència. Aquest pas és important, ja que ens permetrà tenir present a qui ens dirigim en les comunicacions.

3

Auditoria per conèixer l’estat dels teus perfils socials. Si ja tens algun perfil obert en xarxes socials, el següent pas a desenvolupar seria l’auditoria dels teus comptes en xarxes socials, per saber a quin punt et trobes en l’estratègia de Social Media.

4

Escollir les plataformes per difondre els teus continguts. Un cop analitzades les xarxes que ja tenim, passem a definir les xarxes en les quals és interessant per al teu negoci estar. Si és necessari, fem adaptacions i correccions perquè la teva estratègia de Marketing en Xarxes Socials tingui èxit.

5

Publica continguts que aportin valor al teu públic objectiu. Perquè els usuaris es decideixin a seguir-te, és fonamental que el contingut que creïs els hi aporti valor. A Factoria Creativa comptem amb un equip d’experts en la gestió diària dels teus comptes.

6

Analitza l’acompliment i els resultats. Et proporcionem de manera periòdica l’acompliment de les publicacions i accions realitzades, així com plans d’acció i millores constants.

Escoltar a la teva audiència, participar en converses i compartir articles de qualitat activament, farà créixer la teva comunitat de manera orgànica o no pagada. A més, és molt important comptar amb un equip que gestioni les comunitats, per a continuar progressant.

como trabajamos estrategia y gestion de redes sociales barcelona

Necessites pressupost per crear i gestionar les teves xarxes socials?


    Accepto els termes i la política de cookies