Imatge i identitat corporativa d´una empresa

Cada empresa, iniciativa o projecte compta amb característiques úniques. A Factoria Creativa ens assegurem de plasmar les característiques particulars del teu negoci en el disseny de la imatge corporativa de la teva marca. L’objectiu és aconseguir que la imatge corporativa de la vostra marca tingui una personalitat forta perquè generi notorietat.

A Factoria Creativa portem més de 25 anys desenvolupant la imatge corporativa de Pimes i multinacionals. Comptem amb un equip d´especialistes sènior que aconsegueixen propostes clares, modernes i atractives de disseny gràfic corporatiu.

Parlem del teu projecte?

Imatge Corporativa Barcelona

Elements de la imatge corporativa

En el disseny hi ha elements diferencials que hem de tenir en compte:

Naming o nom de marca

és el nom de l’empresa i la primera impressió que tenen els consumidors.

Best line

És el concepte que acompanya a la marca. Per això, és recomanable que el concepte es vinculi amb el que fer prioritari de la marca. A més, és fonamental que sigui fàcil de recordar, creatiu i que destaqui per damunt les altres marques del sector.

Un exemple molt clar és Nike: Just do it.

Logotip

És la representació gràfica del nom i el Best Line de la marca. El logotip pot estar compost únicament per paraules, imatges o per l’isologotip.

Perquè sigui efectiu, el logotip ha de ser comprès per les persones i transmetre el concepte de manera clara.

Manual corporatiu

És un document que inclou tots els elements del logotip així com la seva utilitat. En el manual corporatiu bàsic es troben les dimensions mínimes i màximes del logotip, l’aplicació en format positiu i negatiu, les seves tipografies, colors i com es pot utilitzar.

Per altra banda, aquest manual de imatge corporativa pot ser més extens i definir altres elements gràfics com: targetes de visita, papereria, roll up; així com el catàleg corporatiu, el disseny d’un estand o el disseny de la web.

Elements gràfics

Els principals elements de la comunicació a la imatge corporativa serien:

Plataformes online

És necessari que, dins de la imatge corporativa, la pàgina web o la botiga online mantingui la mateixa línia de comunicació que hem utilitzat dins del material gràfic offline.

Igualment, el nostre material gràfic i web transmet en tot moment qui som, que fem i com ho fem.

Del primer a l’últim detall, tots els elements dins de l’empresa transmeten, descriuen i posicionen la teva empresa.

Sol·licita'ns pressupost per millorar o crear la teva imatge corporativa

icono presupuesto web