Serveis d'Inbound Marketing

El nostre valor afegit a Inbound Marketing és l’experiència del nostre equip en generar contingut que atregui el públic objectiu, per això, un dels reptes més importants de l’Inbound Marketing és aplicar correctament. Els canvis constants al sector, així com la complexitat estratègica de les tècniques usades, fan necessari comptar amb un equip d’experts en la matèria.

A Factoria Creativa podem ajudar-te. Des de la definició del teu Buyer Persona, fins a la personalització de les comunicacions amb els teus contactes, apliquem la metodologia Inbound en tota la seva amplitud perquè el teu negoci creixi, es posicioni i generi resultats.

Vols augmentar les teves vendes?

Agència Inbound Marketing a Barcelona

Com treballem l'inbound marketing?

Factoria Creativa comptem amb professionals que t’assessoraran en tot el procés de definició de la teva estratègia d’Inbound Marketing. Els principals punts són:

Definició d’objectius

Què vols aconseguir amb la teva estratègia Inbound? Captar clients, millorar la teva reputació, donar-te a conèixer? En aquesta fase, establim bases crucials per la correcta presa de decisions posterior.

Creació del Buyer Persona

El Buyer Persona és la pedra angular de l’estratègia Inbound. És el perfil de client ideal per al teu negoci, aquell al qual t’interessa arribar i què compri el teu producte o servei.

Planificació de l’estratègia de continguts

Una vegada comptem amb els objectius i el target al qual ens dirigim, hem de determinar l’estratègia de continguts a seguir per a atreure i captar al teu Buyer Persona. També ens encarreguem de la gestió d’estratègia en Xarxes Socials.

Execució del projecte

A Factoria Creativa realitzem per tu la creació de continguts recurrents, la gestió de comunicacions personalitzades o l’administració de les xarxes socials. A més, comptem amb especialistes en disseny gràfic i web que milloraran els continguts en l’àmbit visual.

Anàlisi, seguiment i millores

Per a garantir que l’estratègia definida no presenti desviacions, realitzem una anàlisi periòdica de les accions realitzades i implementem millores en els casos en els quals sigui necessari.

En tot aquest procés, ens recolzem en les eines de marketing digital més capdavanteres del mercat. A més, implementem software de Marketing Automation, que et permetrà segmentar, personalitzar i programar les comunicacions amb els teus contactes captats. D’aquesta forma, podràs aconseguir conversions més altes i resultats més eficients.

Sol·licita'ns pressupost per crear una campanya amb èxit d'inbound marketing

Abrir Chat
1
¿Hablamos?
Factoria Creativa Barcelona
¿Hablamos?