icono presupuesto web
F de factoria

Disseny web a mida

Factoria Creativa, com agència de disseny web a Barcelona, som una empresa amb base tecnològica en el sector TIC i una experiència en disseny web i gràfic de 20 anys. Desenvolupem imatge de marca,  disseny web a Barcelona, posicionament web SEO/SEM amb projectes innovadors i d’alta complexitat en tecnologia a mida com aplicacions mòbils, botigues online o integracions complexes.

No importa el repte, tenim l’equip, l’actitud i experiència per a aconseguir-lo. T’acompanyem en totes les fases de la teva comunicació amb un projecte a mida, per a obtenir els millors resultats, major ROI i un compromís màxim de professionalitat per part nostra.

Disseny de Pàgines Web

Com agència de disseny web a Barcelona desenvolupem pàgines web a Barcelona a mida, escalables, segures i sense manteniments ni actualitzacions. No utilitzem plantilles o editors visuals perquè contenen infinitat de codi sobrant, ralenteixen la web i dificulten el posicionament web. Ens diferenciem de la competència per qualitat no per preu.

La teva pàgina web o botiga online és el cor del teu negoci, allò que et generarà ingressos. Si busques crear un negoci online amb futur, treballa amb professionals per a obtenir resultats. No val amb tenir una web, aquesta ha de complir amb els teus objectius.

Som una empresa amb base tecnológica TIC, la nostre base es WordPress però fem servir el llenguatge i frameworks que es requereixi segons el projecte, sempre amb tecnologia de programari lliure Open Source que ens ofereixen solucions ad-hoc tant en pàgines web, botiga online i aplicacions mòbils

Comptem amb un equip de disseny i experiència UX, un equip de desenvolupament, implementent IA, ciberseguretat així com integracions complexes perque cap empresa està exenta d´integracions amb diferents plataformes.

Diseño y desarrollo web a medida
agencia creativa de diseño web y marketing online barcelona

Màrqueting Online

Una pàgina web o botiga online necesita un bon posicionament . Atraiem al teu Buyer persona implementant accions de SEO, SEM i de Xarxes Socials.

Aquestes estratègies de posicionament web les impulsem amb continguts de qualitat, SEO tècnic i es reforcen amb campanyes de pagament SEM en Google i Xarxes Socials. Realitzem de forma automatitzada la gestió de captació i fidelització de clients a través de màrqueting automation.

Com agència de disseny web a Barcelona, treballem realitzant una prèvia auditoria SEO per a posteriorment implementar les accions que obtinguem d’aquesta auditoria per a aconseguir l’èxit en els teus objectius de venda o fidelització.

Agència Creativa

Com a agència creativa a Barcelona, aportem solucions de valor enfocats a l’èxit desenvolupant campanyes de comunicació integrals. La nostra experiència de 20 anys en el disseny gràfic és la base per dur a terme qüalsevol acció de comunicació sigui imatge corporativa, events, vídeos o spots, disseny web o posicionament web i marketing digital.

Tot projecte ha de tenir un disseny gràfic que es diferenciï de la competència aportant valors de marca. En disseny gràfic desenvolupem imatge corporativa, disseny editorial, packaging, senyalística, senyalética, etc…

Ser una agència creativa a Barcelona implica trobar solucions que resolguin els problemes dels nostres clients en comunicació aportant talent per a buscar nous enfocaments en el projecte obtenint així els millors resultats.

agencia creativa diseño web y gráfico
2

Vols augmentar les teves vendes?

Clients

Logo Lipofoods Excellent Logo Barcelona Energia Logo Casadelux volta Aincasa Logo Teyder TechData Logo Revlon Professional redoute lubrizol herbolaridelcel damm castellnou CocaCola Logo Castellnou Consorci Administració Oberta de Catalunya Logo AQU Logo Aramark esteve Logo Facil Mobel Guasch Logo Invesa virbac

Parlem del teu projecte?


    Accepto els termes i la política de cookies