El teu projecte és el nostre

A la nostra agència creativa desenvolupem comunicació 360º, complim els teus objectius de negoci mitjançant disseny de marca, posicionament web SEO, marketing off/online i disseny web a Barcelona.

Convertim la comunicació de la teva empresa en una eina per atreure, vendre i fidelitzar clients segons els teus objectius.

Són 20 anys com agència creativa, implementant estratègies per posicionar la teva empresa, oferint-te serveis integrals de comunicació que permeten vendre, fidelizar i convertir la teva marca en un referent del sector. No importa el repte, tenim les eines i l’equip humà amb l’experiència necessària per aconseguir-ho.

T’acompanyem en totes les fases de la teva comunicació amb una gestió a mida, adaptada als teus objectius per aconseguir l’èxit.

Agència Creativa

Agència Creativa

Com agència creativa aportem solucions de valor al nostre desenvolupament amb l’experiència de vint anys duent a terme projectes enfocats a l’èxit.

Desenvolupem projectes de disseny de marca com definició de la imatge corporativa, desenvolupament de material comercial, presentacions corporatives en esdeveniments o disseny editorial.

Som la teva agència creativa i aconseguim que la teva marca destaqui  sobre la competència gràcies a un disseny gràfic de qualitat i la recerca de millores en el teu model de negoci. Et guiem per transformar el teu negoci i atreure clients amb un equip sènior que aporta valor afegit.

Disseny Web Barcelona

Disseny Web Barcelona

Desenvolupem disseny web a Barcelona, escalable, segur, responsive i autogestionable. El nostre valor diferencial: no treballem amb plantilles que continguin infinitat de còdig sobrant, que ralenteixen la web i dificulten el posicionament a Google.

Programem pàgines web a mida, botigues online B2B i B2C, webs institucionals, catàlegs online i aplicacions mòbils a partir d’un CMS propi amb tecnologia Open Source.

Els nostres desenvolupaments estan basats en l’experiència de l’usuari per donar-li el valor diferencial d’una plataforma online actual. A partir d’un previa anàlisi, es crea una jerarquia web, disseny UX, experiència d’usuari per generar la captació de leads, compres online, fidelització de clients i posicionament orgànic.

Marketing Online

Marketing Online

Com agència de marketing online a Barcelona som experts en comunicació digital. Atraiem el teu Buyer Persona perquè el teu missatge sigui escoltat, desenvolupant campanyes per generar un vincle amb el teu públic objectiu mitjançant l’Inbound Marketing, campanyes SEO/SEM, RRPP i xarxes socials.

Aquestes estratègies de posicionament de marca online les impulsem mitjançant Marketing Automation. Realitzem de forma automatitzada la gestió de captació i fidelització de clients mitjançant un embut de vendes dividit en segments de comportaments afins.

Tot això ens permet generar posicionament de marca, monetitzar i fidelitzar clients, ja sigui mitjançant la teva pàgina web corporativa, e-commerce, marketplace, xarxes socials o convocatòries de premsa

Comptem amb una xarxa de col·laboracions internacionals per generar accions sense limitacions geogràfiques.

1

Parlem del teu projecte?

Valor Diferencial

El valor diferencial de Factoria Creativa és donar servei i resultats de manera personalitzada:

  • Realitzem una anàlisi dels objectius i necessitats del client, així com de la competència existent.
  • Les nostres estratègies i desenvolupaments són únics, creats a mida.
  • Garantim la participació de personal especialitzat en cada etapa del projecte.
  • Aportem solucions i valor afegit gràcies a la nostra experiència.
  • Implementem  innovació i una millora contínua en les nostres eines i processos de treball.

Amb 20 anys d’experiència  acumulada, la nostra metodologia de treball consisteix a crear un procés col·laboratiu amb la teva empresa per obtenir el resultat més òptim i l’èxit amb les accions realitzades.

Nosaltres

Descobreix el nostre equip, aportem el millor de nosaltres perquè ens encanta el nostre treball i això es reflecteix en els resultats finals. La nostra agència creativa aposta pel valor  més preuat: l’equip humà.

Clients

Aquests són alguns dels clients que ja han confiat amb nosaltres pel disseny gràfic, disseny web o la implementació d’una estratègia de marketing online.

Parlem del teu projecte?


Accepto els termes i la política de cookies