icono presupuesto web
Seo barcelona

El teu projecte és el nostre

Factoria Creativa és una empresa amb base tecnològica en el sector TIC i una experiència en disseny de 20 anys, desenvolupem imatge de marca, posicionament web SEO/SEM i disseny web a Barcelona amb projectes innovadors i d'alta complexitat en tecnologia a mida com aplicacions mòbils, botigues online o integracions complexes.

No som una agència de publicitat, una empresa de disseny web o una agència de màrqueting online més, som el teu partner en comunicació i aconseguim transformar el teu negoci amb un equip sènior. Ens diferenciem per la qualitat del nostre equip i accions.

No importa el repte, tenim l'equip, l'actitud i experiència per a aconseguir-lo. T'acompanyem en totes les fases de la teva comunicació amb un projecte a mesura, per a obtenir els millors resultats, major ROI i un compromís màxim de professionalitat per part nostra.

AGÈNCIA CREATIVA

Com a agència creativa a Barcelona, aportem solucions de valor enfocats a l'èxit desenvolupant campanyes de comunicació integrals. La nostra experiència de 20 anys en el disseny gràfic és la base per dur a terme qüalsevol acció de comunicació sigui imatge corporativa, events, vídeos o spots, disseny web o posicionament web i marketing digital.

Tot projecte ha de tenir un disseny gràfic que es diferenciï de la competència aportant valors de marca. En disseny gràfic desenvolupem imatge corporativa, disseny editorial, packaging, senyalística, senyalética, etc...

Ser una agència creativa a Barcelona implica trobar solucions que resolguin els problemes dels nostres clients en comunicació aportant talent per a buscar nous enfocaments en el projecte obtenint així els millors resultats.

agencia creativa diseño gráfico
agencia creativa diseno web

DISSENY WEB BARCELONA

Desenvolupem disseny web a Barcelona a mida, escalable, segur, responsive, sense manteniments ni actualitzacions. No utilitzem plantilles o editors visuals perquè contenen infinitat de codi sobrant, ralenteixen la web i dificulten el posicionament web. Ens diferenciem de la competència per qualitat no per preu.

La teva pàgina web o botiga online és el cor del teu negoci, allò que et generarà ingressos. Si busques crear un negoci online amb futur, treballa amb professionals per a obtenir resultats. No val amb tenir una web, aquesta ha de complir amb els teus objectius.

Som una empresa amb base tecnológica TIC, la nostre base es Wordpress però fem servir el llenguatge i frameworks que es requereixi segons el projecte, sempre amb tecnologia de programari lliure Open Source que ens ofereixen solucions ad-hoc tant en pàgines web, botiga online i aplicacions mòbils

Comptem amb un equip de disseny i experiència UX, un equip de desenvolupament, implementent IA, ciberseguretat així com integracions complexes perque cap empresa està exenta d´integracions amb diferents plataformes.

agencia creativa marketing online barcelona

Marketing Online

Com a agència de màrqueting online a Barcelona som experts en posicionament web. Atraiem al teu Buyer persona implementant accionis SEO, SEM i de Xarxes Socials.

Aquestes estratègies de posicionament web les impulsem amb continguts de qualitat, SEO tècnic i es reforcen amb campanyes de pagament SEM en Google i Xarxes Socials. Realitzem de forma automatitzada la gestió de captació i fidelització de clients a través de màrqueting automation.

Les nostres campanyes SEM i SEO són segmentades segons perfil, situació geogràfica, paraules clau i optimitzades per a aconseguir el ROI amb la menor inversió per part del nostre client.

Treballem realitzant una prèvia auditoria SEO per a posteriorment implementar les accions que obtinguem d'aquesta auditoria per a aconseguir l'èxit en els teus objectius de venda o fidelització. Tot això ens permet generar posicionament web, monetitzar i fidelizar clients, ja sigui a través la teva pàgina web corporativa, e-commerce, marketplace o xarxes socials.

Parlem del teu projecte?

agencia creativa valor diferencial factoria creativa

Valor Diferencial

El valor diferencial de Factoria Creativa com agència creativa a Barcelona, és donar servei i resultats de manera personalitzada:

  • Realitzem una anàlisi dels objectius i necessitats del client, així com de la competència existent.
  • Les nostres estratègies i desenvolupaments són únics, creats a mida.
  • Garantim la participació de personal especialitzat en cada etapa del projecte.
  • Aportem solucions i valor afegit gràcies a la nostra experiència.
  • Implementem  innovació i una millora contínua en les nostres eines i processos de treball.

Amb 20 anys d'experiència acumulada com agència creativa a Barcelona, la nostra metodologia de treball consisteix a crear un procés col·laboratiu amb la teva empresa per obtenir el resultat més òptim i l’èxit amb les accions realitzades.

agencia seo barcelona

Nosaltres

El nostre major valor és el nostre equip, un equip sènior expert en disseny gràfic, posicionament web, i disseny web a Barcelona. En Factoria Creativa apostem pel valor de les idees i el talent. Sobretot el talent i la teva actitud.

Sumar aportant inspiració per a transformar comportaments perquè d'això es tracta, de ser la inspiració que busquen els nostres clients per a aportar valor afegit als seus projectes. Unicamente això es pot aconseguir si et sents bé treballant, t'agrada el que fas i et motiva compartir amb nosaltres.

La comunicació és el nostre, sabem que és un negoci però no intentem simplement vendre, busquem la manera d'acabar el dia sabent que has intentat donar el màxim de tí per a ajudar aportant idees.

Clients

Logo lipofoods Excellent Logo Barcelona Energia Logo Casadelux Volta Aincasa Logo Teyder TechData Logo Revlon Professional Redoute Lubrizol Herbolari del cel Damm Stada Logo Coca Cola Logo Castellnou Consorci Administració Oberta de Catalunya Aqu Aramark Esteve Logo Facil Mobel Logo Guasch Logo Invesa Virbac

Parlem del teu projecte?


    Accepto els termes i la política de cookies