fbpx
nuestra propuesta de valor

Som una agència creativa

La nostra proposta de valor està basada a oferir un gran ventall de serveis i convertir-nos en una agència creativa 360º.

Portem 20 anys oferint un servei en el qual els nostres clients no han de preocupar-se de res. Nosaltres ens encarreguem d’executar tot el projecte: des de la definició de la imatge corporativa, fins a la creació de la pàgina web o l’execució d’una estratègia de marketing.

Mai hem estat grans, ni pretenem ser-ho. Ens agrada el nostre treball i tenir una estructura on puguem controlar que els projectes realitzats són de total qualitat.

Som una agència creativa que no compta pel nombre de treballadors, si no per la qualitat del seu equip humà i els projectes que desenvolupa.

Com treballem?

1

Abans de començar el projecte, duem a terme una anàlisi exhaustiu de les necessitats del nostre client.

2

Estudiem la idea, el negoci, la competència així com possibles millores.

3

Garantim la participació d’un equip multidisciplinari d’especialistes en comunicació offline i online.

4

Realitzem un continu seguiment als objectius del client en tot moment. Per això, la interacció amb el client és fonamental en aquesta fase.

La nostra filosofia

El bon ambient a l’oficina, el treball ben fet i els coneixements de l’equip són fonamentals. L’aprenentatge continu és una constant en la nostra filosofia de treball.

Busquem la millora proactiva dels nostres processos de treball, tècniques i eines.

Hem desenvolupat eines pròpies com el nostre gestor de continguts per la creació de pàgines web a mesura, així com altres eines pròpies, que ens permeten gestionar cada projecte per  aconseguir l’èxit.

mejora proactiva

Parlem del teu projecte?


    Accepto els termes i la política de cookies