Les nostres eines de màrqueting automation

El nostre valor afegit en Marketing Automation és l’equip de programadors i experts en Marketing Digital que tradueixen l’estratègia definida en accions i automatitzacions d’èxit.

Per extreure el màxim partit al programari d’automatització, l’equip de Factoria Creativa compta amb eines tecnològiques que ens ajudaran a executar les accions predefinides i portar un seguiment constant de tot el projecte.

Som Partners de Google i comptem amb personal expert en eines com Hubspot, el software d’automatització del marketing per excel·lència.

Parlem del teu projecte?

Marketing automation Barcelona

Beneficis del marketing automation

Entre altres, els principals avantatges d’automatitzar els processos derivats de l’estratègia de marketing digital són:

Efectivitat en les comunicacions amb les teves leads

Els softwares d’automatització permeten una segmentació de les teves leads molt més específica. A més, pots crear cadenes de Lead Nurturing (cadenes d’email) molt més personalitzades, segons qui sigui el receptor del missatge.

Optimització de la conversió

A través de la creació de workflows i d’informació sobre la navegació dels teus usuaris, podràs saber en quin punt del procés de compra es troben les teves leads. Per tant, això et permetrà adaptar les teves ofertes i promocions, incrementant la conversió.

Monitoratge de les accions

Una eina d’automatització et permetrà saber els resultats de cada campanya realitzada, segons el segment al qual et dirigeixis. A més, això t’ajudarà a optimitzar i diversificar les teves campanyes correctament.

Facilitat en la gestió de la imatge de la teva marca

Podràs gestionar la teva marca i les comunicacions realitzades des d’un únic lloc, ja que aquesta plataforma et permet integrar mètriques sobre el teu webxarxes socials, etc.

Optimització del temps i recursos

El fet d’automatitzar gran part de les accions de marketing digital permet estalviar temps en tasques monòtones, que gràcies al software es realitzen soles. Això permet tenir més disponibilitat per emprendre altres campanyes i accions interessants per al teu negoci.

En definitiva, el Marketing Automation es centra en la personalització de les comunicacions amb la teva base de dades. Cada dia més, els usuaris agraeixen que la marca els doni un tracte personal, els cridi pel seu nom, els enviï només el contingut que els interessa… Escriure als nostres contactes un a un seria un procés infinit i, per això, l’automatització del marketing és el futur en aquest sector.

Sol·licita'ns pressupost per convertir amb marketing automation

icono presupuesto web