CASOS D'ÈXIT

El nostre valor afegit en màrqueting online és poder definir i executar una estratègia 360º que inclogui tots els canals i accions necessàries per aconseguir l’èxit d’una estratègia digital, així com optimitzar resultats per garantir l’èxit en el temps. A Factoria Creativa som experts en marketing digital.

Des de la definició del teu Pla de Màrqueting, fins a l’automatització de totes les teves comunicacions, executem la teva estratègia de màrqueting online de la forma més eficient.

El nostre mètode se centra en l’anàlisi i A/B testing constants, la qual cosa ens permet prendre decisions encertades així com les nostres accions d’ Inbound Marketing. Estem al dia de les novetats del sector i comptem amb un equip humà compromès i amb ambició per aprendre.

Veure Portfolis

Vols augmentar les teves vendes?

Com treballem en Marketing Online

Desenvolupem la teva estratègia de Marketing Online. Els aspectes més importants en els quals treballem són:

Pla de Marketing Digital

Desenvolupem juntament amb el nostre client un pla de màrqueting per implementar una estratègia de Màrqueting Digital que et permeti aconseguir els teus objectius. Generem estudis de mercat, anàlisi de la situació, supervisió i optimització de resultats per generar un workflow i aconseguir l'èxit del nostre client.

Auditoria SEO

Realitzem una auditoria de la teva pàgina web, e-commerce o app i implementem millores perquè apareguis entre els primers resultats de cerca. Optimitzem la teva plataforma online en l’àmbit estructural i de codi optimitzant el contingut a través de Keyword Research.

Inbound Marketing

Gràcies al nostre equip de redactors, portem a terme accions d’Inbound Marketing per generar contingut que atregui el nostre públic objectiu a la nostra web. Definim el teu buyer persona per generar la personalització total de la teva comunicació capa la teva buyer persona.

Marketing Automation

Automatitzem processos per segmentar bbdd, generar workflows i creació de lead nurturing per conduir al Buyer persona a través del funnel per vendre i fidelitzar els nostres productes o serveis.

Gestió de Xarxes Socials

Creem estratègies i gestionem la comunicació en les teves Xarxes Socials per dotar la teva marca de personalitat. Així com un acostament al nostre públic objectiu per crear una marca sòlida i de continuïtat que no només vengui, sinó que també generi una experiència.

Campanyes de pagament

Creem i executem campanyes personalitzades de pagament en Xarxes Socials i Adwords a partir de recerques del teu públic objectiu així com les necessitats del teu negoci. Una campanya de pagament ajuda al posicionament SEO i genera un push de vendes instantànies.

Metodologia de treball

Metodologia de treball

En qualsevol projecte per aconseguir l’èxit, és necessari establir un full de ruta que ens permeti treballar amb unes bases d’informació contrastades i sòlides. Aconseguirem, d’aquesta forma aconseguir els nostres objectius amb una estratègia coherent, escalable i adaptada a la marca.

A Factoria Creativa com agencia de marketing online, hem desenvolupat una metodologia de treball optimitzada i personalitzada en cada projecte que inclou: planificació, execució i control.

No importa quin sigui el teu objectiu; perquè una estratègia de màrqueting funcioni i augmenti la conversió de clients potencials del teu negoci, ha de planificar-se en funció als objectius, executar-se correctament i controlar-se de manera recurrent.

1

Planificació: treballem amb el client per definir l’estratègia en funció als objectius i pressupost. La definició del buyer persona al qual ens dirigim, l’anàlisi de la competència i objectius. Posteriorment, seleccionem l’estratègia més adequada per aconseguir els objectius.

2

Execució: En aquesta fase implementem les accions planificades. La redacció de continguts amb atracció al buyer persona, creació de materials descarregables per obtenir un lead de qualitat, inclusió de formularis en la web o publicació d’anuncis, són exemples d’accions que es duen a terme en aquesta fase.

3

Control: per l’èxit d’un projecte, mesurar les accions executades és clau. A través de les dades que ens proporcionen les eines de màrqueting, podrem tenir una imatge de l’evolució del projecte, optimitzant recursos i incidint per generar millors resultats.

Les nostres eines

En una agència de màrqueting online és molt important fer una correcta selecció de les eines a utilitzar i invertir en aquelles de major qualitat. D’aquesta forma, es podrà oferir un valor diferencial al client.

A Factoria Creativa treballem amb les eines més capdavanteres i consolidades del mercat. A més de la tecnologia que Google et proporciona per l’anàlisi i posicionament de la teva pàgina web o botiga online, comptem amb altres eines i recursos perquè cada projecte sigui únic i abast l’èxit dels objectius proposats.

Les més importants són:

  • Auditories i posicionament SEO: entre elles, destaquem Ahrefs i SEMrush, utilitzades sobretot per l’auditoria de llocs web, cerca de Keywords i anàlisi de backlinks. Sobretot aspectes per generar un major posicionament orgànic o no pagat.
  • Email Marketing: utilitzem eines com MailChimp per la creació de campanyes d’email màrqueting.
  • Marketing Automation: si el projecte ho permet, recomanem la integració de la web amb un software de Marketing Automation, com per exemple Hubspot.
  • Xarxes Socials: realitzem la labor de Community Manager en les xarxes socials dels nostres clients, ja siguin Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest o Linkedin.

AVANTATGES DEL MARKETING DIGITAL

Avui en dia, un 93% dels espanyols té connexió a Internet, sigui per entretenir-se o investigar abans de comprar un producte. El consumidor passa a jugar un rol central en la comunicació entre empreses i consumidors: s’informa, compara i opina.

La informació sobre la nostra marca determinarà que un client potencial decideixi finalment comprar o no el nostre producte. Per això, comptar amb una agencia de marketing online per definir una estratègia de màrqueting digital és crucial per donar visibilitat a la nostra marca, vendre i millorar la seva reputació online.

Entre altres, els avantatges que ens ofereix una agencia de marketing online són:

Les estratègies de marketing que executem a través del canal online ens resulten molt més barates que les de marketing tradicional. A més, la implementació és molt més simple i ràpida, la qual cosa atorga a la teva marca un extra de dinamisme davant canvis en el mercat.

Un dels majors beneficis de dur a terme accions de marketing online és que pots arribar a usuaris en qualsevol part del món. Això facilita el creixement i expansió del teu negoci, tant en el mercat nacional com internacional.

Qualsevol estratègia de la nostre agencia de marketing online et permetrà triar a qui han d’anar encaminades les teves accions; d’aquesta forma podràs dedicar els teus recursos a accions centrades només en el teu target o públic objectiu; descartant el que no t’interessa.

Gràcies a les noves tecnologies, les interaccions entre empreses i usuaris s’han incrementat considerablement. Els clients comparteixen les seves experiències i poden comunicar-se amb la marca. Això ajuda a recaptar informació sobre ells i així ajustar-nos a les seves necessitats.

Tant si es produeixen canvis en el nostre negoci, com si és en el mercat o eines que utilitzem, podem adaptar la nostra estratègia en molt poc temps i optimitzar la utilització de recursos.

Un dels majors avantatges del màrqueting online és que és mesurable i controlable. Pots calcular fàcilment el ROI de les teves campanyes i accedir a una gran quantitat de mètriques, cosa gairebé impossible en el màrqueting tradicional.

Serveis en Marketing Digital

A Factoria Creativa, optimitzem la teva estratègia de captació digital, ens encarreguem d’acompanyar-te des de la recollida d’informació fins a la revisió final de projecte, a la nostra agència de marketing online t’assessorem en tot moment.

Dins dels diferents serveis de marketing digital que oferim en Factoria Creativa com a agència de marketing online, a continuació t’incloem els més destacats:

Si quieres maximizar los resultados de tu negocio a través del marketing digital, es fundamental que estés actualizado y conozcas el rumbo hacia el que se dirigen las tendencias. Desde Factoria Creativa, nos hemos animado a recopilar para ti los avances más importantes de cara al próximo 2020. ¡No te los pierdas!

Subscriu-te al nostre canal

Posiciona't amb marketing online, pregunta'ns com?


Accepto els termes i la política de cookies