expertos marketing online barcelona
Mac marketing digital y online

Com treballem el màrqueting digital?

El nostre valor afegit és un equip compromès i amb ambició per superar cada dia. El nostre mètode és l’anàlisi A/B testing, fet que ens permet prendre decisions contrastades.

No treballem amb bots, no ens agrada el correu brossa ni les tècniques de PBN o black hat. La nostra feina és de bec i pala cada dia per crear el millor contingut, linkbuilding, posicionament orgànic i optimització de les teves campanyes SEM. Som totalment respectuosos amb les tècniques que ens marca el nostre guru, Google.

Elaborem continguts únics a mida de cada projecte, dinamitzem relacions amb el teu buyer persona, construïm reputació digital, monitoritzem i analitzem les campanyes per obtenir els millors resultats.

Generem experiències positives en màrqueting digital.

Vols augmentar les teves vendes?

Fases d'un pla de màrqueting digital

Perquè una estratègia de màrqueting en línia aconsegueixi l’èxit, cal establir un full de ruta que ens permeti treballar amb unes bases d’informació contrastades i sòlides.

Hem desenvolupat una metodologia de treball optimitzada i personalitzada com a agència de màrqueting en línia líder que inclou: planificació, execució i control.

PLANIFICACIÓ

Realització d’una consultoria prèvia, definició del buyer persona, l’anàlisi de la competència i els objectius així com la selecció de l’estratègia més adequada per assolir els objectius.

EXECUCIÓ

Aquesta fase implementem les accions planificades. La redacció de continguts amb atracció al buyer persona, creació de materials descarregables per obtenir un lead de qualitat, etc.

MESURAMENT I OPTIMITZACIÓ

A través de les dades que ens proporcionen les eines de màrqueting tenim una imatge de l’evolució del projecte, optimitzant recursos i incidint per generar millors resultats.

Serveis en Marketing Digital

En *Factoria Creativa, optimitzem la teva estratègia de captació digital, ens encarreguem d’acompanyar-te des de la recollida d’informació fins a la revisió final de projecte, en la nostra agència de màrqueting online a Barcelona t’assessorem en tot moment.

Dins dels diferents serveis de màrqueting digital que oferim en *Factoria Creativa com a agència de màrqueting online, a continuació t’incloem els més destacats:

Posiciona't amb marketing online, pregunta'ns com?

Abrir Chat
1
¿Hablamos?
Factoria Creativa Barcelona
¿Hablamos?