Valor afegit

La programació a mesura aconsegueix que els teus projectes siguin exactament com te’ls imagines, sense límits. Per això, a Factoria Creativa obtindràs el que realment necessites. Orientarem la teva pàgina web o botiga online al posicionament orgànic, assegurant-nos que tots els passos són correctes per a millorar l’experiència d’usuari a través d’un disseny atractiu i intuïtiu.

Tant si la teva idea és realitzar una pàgina web, una Botiga Online o una Web App, utilitzem un gestor de contingut CMS compatible amb WordPress flexible, ràpid, funcional i eficient.

El nostre valor afegit en la teva pàgina web a mesura és que tu poses els límits i nosaltres el disseny, la programació i l’estratègia de màrqueting online per a aconseguir-ho.

Vols augmentar les teves vendes?

Com treballem una pàgina web a mesura?

Per la programació d’una pàgina web a mesura, fem servir tecnologia de codi obert i utilitzem frameworks basats en models de programació OOP i arquitectura de software MVC.

És necessari complementar la programació amb un estudi de màrqueting online perquè, un cop finalitzada la web o botiga online, escali cap a les primeres posicions de Google.

A més, integrem si és necessari, la pàgina web o botiga online amb sistemes de gestió SAP o plataformes com Amazon, Google Shopping o qualsevol mena de CRM extern.

Els passos a seguir per desenvolupar un lloc a mesura són els següents:

1

Estudiar el negoci i la competència per definir com serà la pàgina web.

2

Elaborem un sitemap on estructurar la jerarquia de la teva pàgina web en funció a les necessitats del projecte.

3

Aprovat el sitemap, treballem la proposta gràfica de disseny d’interfície i experiència d’usuari que permet aconseguir un equilibri entre elegància i conversió.

4

Procedim a programar el Front-*End emprant HTML5, CSS3, jQuery i Javascript. Després continuem el desenvolupament del Back-*End en PHP, emprant un framework que s’ajusti als requeriments del projecte com Code Igniter o Laravel. Posteriorment realitzem la integració entre Front-*End i Back-*End utilitzant AJAX i jQuery. La plataforma finalment és integrada a un CMS com WordPress que permeti la senzilla gestió per part del client.

5

Implementem l’estratègia SEO On Page en cadascuna de les pàgines existents.

En aquest punt, et fem arribar l’enllaç al projecte situat en el nostre servidor de prova per poder corroborar l’estatus de la pàgina web.

6

Posteriorment a la publicació de la pàgina web, portem endavant una estratègia de màrqueting online per etapes. Tal estratègia es dissenya considerant el segment de mercat específic i buscant aconseguir els objectius de conversió, venda i fidelització establerts.

Una vegada creada l’estratègia digital realitzem A/B testing, així com un continu procés de millores constants. T’assessorarem per optimitzar la pàgina web a mesura i obtenir millors resultats en el posicionament orgànic de forma continuada.

Necessites pressupost per crear una pàgina web a mesura?


Accepto els termes i la política de cookies