Valor afegit

La programació a mida aconsegueix que els teus projectes siguin exactament com te’ls imagines, sense límits. Amb programació a mida obtindràs el que realment necessites. Orientarem la teva pàgina web o botiga online al posicionament orgànic, assegurant-nos que tots els passos són correctes per a millorar l’experiència d’usuari a través d’un disseny atractiu i intuïtiu.

Tant si la teva idea és realitzar una pàgina web, una tenda Online o una Web App, utilitzem un gestor de contingut CMS de WordPress perque el nostre client pugui gestionar de manera sencilla i sense cap coneixement de programació.

El CMS es la base de la web. A partir de la base, tota la web es programa de cero amb Bootstrap perque la vostre pàgina web no tingui limitacions en disseny i funcionalitats

Ens agrada el que fem i aixó es nota en els resultats. Nosaltres possem les eines perque la teva pàgina web a mida no tingui límits en disseny, programació i estratègia de màrqueting online per aconseguir l´éxit del teu negoci online perque aquest es el teu futur.

Treballa amb profesionals i no amb ofertes per preu si vols que el teu negoci online sigui funcional i no tinguis problemes.

Vols una pàgina web a mida?

Com treballem una pàgina web a mida?

Per la programació d’una pàgina web a mida, fem servir tecnologia de codi obert i utilitzem el framework BOOTSTRAP, basats en models de programació OOP i arquitectura de software MVC amb el CMS de Wordpess perque la gestió del client sigui autónoma, fàcil i ràpida.

És necessari complementar la programació amb un estudi de màrqueting online perquè, un cop finalitzada la web o botiga online, escali cap a les primeres posicions de Google.

A més, integrem si és necessari, la pàgina web o botiga online amb sistemes de gestió SAP o plataformes com Amazon, Google Shopping o qualsevol mena de CRM extern.

Els passos a seguir per desenvolupar un lloc a pàgina web a mida són els següents:

1

Estudiar el negoci i la competència per definir las kw´s així com la jerarquía de la pàgina web per afavorir el posicionament SEO a Google posteriorment. Es molt important la fase prévia d´una pàgina web a mida o no perque s´ha de pensar com vol l ´usuari, qué vol i cóm farem el contingut per el nostre buget persona.

2

Presetem aquesta jerarquía de pàgina web amb wireframes. Es un esquema de com serà en nivells de apartats per poguer estudiar la experiéncia del usuari, aquesta es molt important perque una vegada implementada no hi hagui efecte rebot i que és un gran problema per convertir.

3

Aprovat el sitemap, treballem la proposta gràfica,  la proposta gràfica no tindrà limitacions ja que la programació a mida ens permet qüasevol tipos de disseny o estructura.  Amb una pàgina web a mida les limitacions son las que possi el client, no l´estructura de la web como pasa amb una plantilla.

4

Procedim a programar el Front-End emprant HTML5, CSS3, jQuery i Javascript. Després continuem el desenvolupament del Back-End en PHP, emprant un framework que s’ajusti als requeriments del projecte com Code Igniter o Laravel. Posteriorment realitzem la integració entre FrontEnd i Back-End utilitzant AJAX i jQuery.

5

Implementem l’estratègia SEO On Page en cadascuna de les pàgines existents.

En aquest punt, et fem arribar l’enllaç al projecte situat en el nostre servidor de prova per poder corroborar l’estatus de la pàgina web per la vostre part fins que tinguem el ok vostre.

6

Posteriorment fem la formació perque el client sigui totalment independent. Una pàgina web a mida no necesita manteniment com a diferencia de una web amb una plantilla que constanment tindràs que fer actualitzacions, així com problemes de seguretat.

Una la pàgina web a mida és visible, es l’estratègia digital. Treballem amb A/B testing, així com un continu procés de millores constants. T’assessorarem per optimitzar la pàgina web a mida i obtenir millors resultats en el posicionament orgànic de forma continuada.

Necessites pressupost per crear una pàgina web a mesura?


Accepto els termes i la política de cookies