ventajas plan de marketing digital barcelona

Valor afegit

El nostre valor afegit en la generació d’un pla de marketing és la nostra experiència de més de 20 anys en el sector. Al principi, els nostres plans de marketing digital se centraven més en l’entorn Offline, fora d’Internet. Posteriorment, va començar l’auge del Marketing Directe, deixant pas finalment al Marketing Online.

Des de l’estudi de mercat, anàlisi de la situació, fixació dels objectius del nostre client, l’estratègia a seguir, el pla d’acció, supervisió i optimització de resultats. Hem creat un workflow per automatitzar funcionalitats i poder aconseguir l’èxit del nostre client.

Comptem amb anys d’experiència en la realització de Plans de Marketing Digital, la qual cosa ens permetrà assessorar-te i recolzar-te en la definició d’una estratègia que et permeti arribar a tots els teus objectius i necessitats.

Parlem del teu projecte?

Pla de Marketing Digital Barcelona

Com treballem en un pla de marketing?

Per la definició del pla de marketing digital, a Factoria Creativa treballem en col·laboració amb els nostres clients, ja que gran part de l’estratègia dependrà dels seus objectius. El procés a seguir és el següent:

Recol·lectar la informació

Abans de res, ens reunim amb tu per entendre quin és el teu projecte i quins són els teus objectius. En aquesta fase és important entendre el teu producte o negoci, perquè les accions posteriors siguin coherents amb la teva marca.

Anàlisi DAFO

En aquesta fase, analitzem les Debilitats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats de la teva empresa. A més, recopilem informació sobre la teva competència i públic objectiu.

Creació de Pla de Marketing i documentació de suport

Un cop hem completat l’anàlisi, creem el teu Pla de Marketing Digital.

Presentació del Pla de Marketing

Després de finalitzar la creació del pla a escala interna, el compartim amb tu.

Execució de les accions

Una vegada que el Pla de Marketing està acabat, executem les accions derivades d’aquest, depenent de les línies a seguir. Et recomanem que visitis els nostres apartats de Inbound Marketing, Campanyes SEM i Gestió de Xarxes Socials per a més informació.

No importa la grandària del teu negoci, si desitges tenir visibilitat i créixer en el món online, deuràs prèviament definir un pla de marketing digital concorde als objectius que vols aconseguir.

Necessites pressupost per un pla de marketing digital?

icono presupuesto web