Valor afegit

El nostre valor afegit en el posicionament SEO de Factoria és el contingut únic que creem per generar Inbound Marketing i amb això el poder d’atracció del nostre públic objectiu.

El posicionament web SEO afecta a totes les parts de la teva web, des de la definició de la seva estructura i URLs, fins a la redacció de contingut o col·laboracions, totes les accions han de tenir en compte el SEO.

A Factoria Creativa ajudem els nostres clients a posicionar les seves marques, centrant-nos en els següents aspectes:

  • SEO On Page: optimitzem la teva web quant a estructura i codi perquè sigui ràpida, eficient i ofereixi la millor experiència d’usuari.
  • SEO Off Page: influïm el posicionament SEO afectant factors que, en principi, no són controlables. Inclou estratègies de linkbuilding, SEO Local, SEO internacional, etc.
  • SEO de Continguts: optimitzem el contingut que apareix en el teu lloc perquè sigui «trobable» pel teu target, a través de Keyword Research, entre altres.

La nostra dilatada experiència en el posicionament web SEO de pàgines web ens permet oferir-te un producte totalment personalitzable i adaptat a les teves necessitats.

Vols augmentar les teves vendes?

Com treballem el posicionament SEO?

Tant si ja tens una web, com si l’hem desenvolupat nosaltres, a Factoria Creativa com a agència especialitzada en posicionament SEO, analitzem i implementem millores per al posicionament orgànic pas a pas:

1

Anàlisi de mercat i recerca de Keywords. El primer pas d’una bona estratègia SEO requereix una anàlisi de mercat i de la competència. D’altra banda, l’ús de Keywords estratègiques farà que el teu projecte creixi.

2

Auditoria SEO On Page i SEO Off Page. Unit al punt anterior, realitzem una auditoria a la teva pàgina web per identificar punts de millora o possibles penalitzacions. Com agència especialitzada en posicionament SEO a Barcelona, et lliurem un informe amb tota la documentació, perquè estiguis al dia de l’estat de la teva web.

3

Implementació de les millores SEO On Page. Una vegada tenim una imatge fidel de l’estat de la teva pàgina web i les millores necessàries, l’equip de Factoria Creativa al complet es bolca en la implementació de millores. Des dels nostres dissenyadors gràfics, fins als nostres desenvolupadors o especialistes de màrqueting, treballem junts en el teu projecte.

4

Pla de continguts i construcció d’enllaços. Molt unida a l’estratègia d’Inbound Màrqueting, tenim la planificació de continguts. Perquè una estratègia SEO funcioni, necessitem crear contingut recurrent a la teva pàgina, així com tancar col·laboracions amb altres blogs o empreses i generar enllaços de qualitat cap al nostre lloc.

5

Anàlisi de resultats i millora contínua. A Factoria Creativa com a agència especialitzada en posicionament orgànic a Barcelona, realitzem anàlisi i seguiment de totes les accions que implementem. Realitzem A/B testing i corregim les desviacions que puguin sorgir.

Podràs comptar amb nosaltres per resoldre els teus dubtes i rebre informació sobre pràctiques desaconsellades. D’aquesta forma, la teva pàgina web o botiga online, començarà a posicionar-se de manera natural, sense penalitzacions de Google i sense necessitat d’una inversió extra en publicitat de pagament.

Parlem del teu projecte SEO?


Accepto els termes i la política de cookies