Avantatges del posicionament SEO a Barcelona

A Factoria Creativa ajudem els nostres clients a posicionar les seves marques, oferint-los els avantatges següents:

Aconseguiràs més visites orgàniques a la teva web: un bon posicionament web farà que la teva pàgina aparegui als primers resultats de cerca augmentant el trànsit orgànic.

Contingut optimitzat per vendre: gràcies a un bon kw research i anàlisi del teu contingut, aconseguiràs que el públic que entra a la teva web sigui d’alt valor i tingui més probabilitat d’adquirir un producte o servei.

Augment de la rendibilitat: encara que al principi cal fer una inversió per tenir un bon servei de SEO, un cop els canvis es realitzen i optimitzen, la rendibilitat puja pels núvols en no haver de pagar publicitat per obtenir clients.

Posicionament per a les paraules clau ideals: no hi ha res més rendible i que generi més negoci en el món digital que aparèixer en els primers resultats per a les paraules clau que et generen ingressos.

Vui una auditoria SEO gratuita

COM TREBALLEM EL POSICIONAMENT SEO

T’hem explicat què fem, com ho fem així com els seus avantatges. Segurament continuaràs tenint molts dubtes de què és el posicionament web, així com que m’estan intentant vendre, vull vendre més, però no tinc clar com o que significa tot això.

Per a això hem realitzat un llistat de preguntes lògiques que sempre solen quedar en el tinter intentant ser transparents per a acabar de poder entendre la importància d’aquest servei així dels dubtes que encara es puguin tenir sobre el posicionament web o SEO.

  1. Anàlisis de la competencia
  2. Auditoria SEO
  3. Cerca de Keywords
  4. Creació contingut SEO
  5. Creació links externs
  6. Anàlisis de resultats
Posicionament SEO Barcelona

Com treballem el posicionament SEO

A Factoria Creativa, ens definim com una agència SEO 360º perquè desenvolupem l’estratègia per al posicionament web i després analitzem i implementem totes les millores per millorar el posicionament de la teva web pas a pas:

ANÀLISI DE LA COMPETÈNCIA

Estudiem i analitzem la competència per conèixer el context en què ens trobem i explorar possibles oportunitats i/o estratègies.

CERCA DE KEYWORDS

Realitzem un Keyword Research per poder estructurar la web de manera correcta i que Google entengui perfectament el teu negoci seguint les pautes del SEO.

BACKLINKS: CREACIÓ DE LINK EXTERNS

Incorporem enllaços entrants cap al vostre lloc web essencial per millorar l’autoritat de la vostra marca i posicionar millor que la competència.

AUDITORIA SEO

Duem a terme una auditoria completa del teu lloc web per veure el punt de partida i analitzem tots els errors i posicionament SEO de la teva marca.

CREACIÓ CONTINGUT OPTIMITZAT

Organitzem i distribuïm les paraules clau per tot el contingut de cada pàgina del vostre domini per respondre a la intenció de cerca de l’usuari.

MONITORITZACIÓ DE RESULTATS

Quan tot ha estat implementat, estudiem com va evolucionant el teu projecte i t’enviem anàlisis i reportis mensuals. A més, optimitzem a través del SEO mensual perquè la web sempre sigui dinàmica i generi contingut nou de forma periòdica.

Preguntes sobre SEO

El SEO (Search Engine Optimization) és un conjunt de tècniques i eines per a augmentar la visualització i trànsit d’una pàgina web, generant un bon posicionament en les primeres posicions de cercadors com Google. Per tant, tindràs més visibilitat i per tant major nombre de vendes o leads de qualitat. Si no fas posicionament SEU, la teva plataforma en línia mai enlairarà. Tindràs obert un negoci enmig del desert o com aquella vella dita de “no hi ha millor lloc que guardar un cadàver en la segona pàgina de Google”.  Aquesta realitat és totalment una certa perquè cada vegada més, la competitivitat és més alta en el món en línia i sense una bona estratègia SEO remaràs sense per a no arribar a la riba.

Una agencia SEO, també anomenada agència de posicionament web són un grup de professionals on intervenen dissenyadors gràfics, programadors i especialistes en mk digital per a crear i posar en pràctica estratègies optimitzades, on s’aconsegueix donar visibilitat i posicionar la teva marca, els teus productes, captar leads, vendre i fidelitzar al teu buyer persona. En Factoria Creativa comptem amb un equip de dissenyadors gràfics, un equip de programadors front end i back end així com SEO tècnic i Project Manager. No podem oferir el mateix preu que un freelance, però tampoc rebràs el mateix servei i resultats. T’ho assegurem.

Per a realitzar un posicionament web que obtingui els millors resultats, primer hem de crear una estratègia SEO eficaç a mesura, ja que cada client té el seu propi model de negoci i els seus propis objectius per tant ha de tenir una estratègia SEU a mesura per a aquest projecte. A partir d’aquí hem de saber a qui va dirigida aquesta estratègia, conèixer al nostre buyer persona. Aquest perfil exacte de comprador ideal basat en dades reals. El buyer persona i els objectius seran els que defineixin la nostra estratègia SEO per a aconseguir l’èxit. A partir d’aquí podrem elaborar continguts per a atreure a aquesta figura feia la nostra botiga en línia, web o plataforma en línia.

Per a realitzar una bona estratègia SEO, confia en una agència de màrqueting en línia a Barcelona o posicionament web per a dur-la a terme. En Factoria Creativa hem definit unes directrius clares per a aconseguir els objectius dels nostres clients, sent considerats una de les millors empreses de posicionament web a Barcelona.

Són termes anglesos, que al principi SEO on page s’utilitza en les optimitzacions que es realitzen en la teva plataforma en línia, sigui pàgina web o botiga en línia per a obtenir una millora en el seu posicionament orgànic. Amb l’objectiu de “fer-li la vida més fàcil a Google” posicionant-lo de la forma més ràpidament possible la teva plataforma web, ja que Google és com un nen petit i necessita entendre quins feixos i com el fas per a classificar-te i que apareguis únicament quan fan referència a allò que ofereixes. Has d’intentar convèncer-ho perquè accepti les teves indicacions però si es fa de manera incorrecta, mai apareixeràs en els primers resultats. El tiro de redactar per redactar no et posicionarà, has de realitzar una estratègia de continguts de qualitat perquè el SEO on page sigui efectiu.

D’altra banda, el SEO off page, són tècniques per a generar enllaços externs que apuntin feia la nostra pàgina web i així poder millorar el posicionament orgànic en cercadors. Utilitzar agregadores de contingut de prestigi, ens poden servir per a donar-li més visibilitat i aconseguir enllaços com per exemple la creació d’una blog, posar en marxa col·laboracions de linkbuilding amb altres empreses que hagin de veure amb el sector i realitzar col·laboracions de contingut de qualitat en els seus blogs. Les xarxes socials són també un valor diferencial per a guanyar notorietat i per tant augmentar posicions als nostres clients. Busquem comunitats en xarxes socials com Facebook, Instagram o Twitter buscant una participació activa dels usuaris.

En definitiva, per a generar posicionament web, el SEO off page de qualitat és fonamental, en Google tot compte, no és posar articles, enllaços, etc… és una suma de tècniques que han de tenir-se en compte. Com a agència SEO a Barcelona, en Factoria Creativa realitzem diverses accions per a generar SEO off page als nostres clients i augmentar el posicionament web del seu lloc.

Ningú té una pedra filosofal i cap agencia SEO a Barcelona que es preï pot assegurar vendes, menys encara en la difícil situació actual, però sí que podem assegurar que seguint la nostra estratègia en posicionament web, estaràs en les primeres posicions de Google en menys de sis mesos.

Si el client busca posicionar la seva pàgina web, però la pàgina web és una plantilla o un visual composer com un DIVI, aquesta tasca ens resultarà molt, molt difícil. No obstant això, si realitzem nosaltres la pàgina web amb programació a mesura, l’èxit en el posicionament SEO pot arribar a partir del tercer mes aproximadament.

Podem assegurar uns timings d’èxit en el posicionament amb un petit marge d’error sempre que puguem lluitar amb les armes adequades. Després, dependrà de la pròpia marca, producte, l’estacionalitat, el moment social així com altres factors determinaran l’èxit de venda. La nostra pròpia pàgina web és el millor exemple de posicionament, en paraules clau tan competides com agència de publicitat Barcelona o agència creativa ocupem la primera posició.

És evident que el barat sali car, tendim a dir la típica frase; passa’m preu per a portar el marketing digital de la meva empresa sense tenir clar què estem sol·licitant. Els serveis de posicionament SEO que ofereix Factoria Creativa així com altres projectes, són sempre a mesura. Mai donem un preu per un pack perquè no venem productes físics. En Factoria Creativa com a empresa de posicionament web a Barcelona, desenvolupem un projecte a mesura a partir de les necessitats, objectius i pressupost del nostre client. No obstant això, tenint en compte les hores dedicades el nostre equip tècnic. Si estàs interessat/a, contacta amb nosaltres per a un pressupost SEO a mesura!

En el posicionament SEO o posicionament web, Google és el rei. Però hi ha infinitat de canals on poder aconseguir notorietat de marca. Cada vegada més els canals de YouTube estan obtenint més rellevància, està LinkedIn per a perfils d’empresa, Instagram per a un perfil més juvenil, Amazon, Google Shopping però també està marketing automation. Fer que uns altres embenen per mi, crear un funnel de vendes on una vegada captem leads sigui del canal que sigui, posem en marxa una estratègia de vendes a partir de continguts interessants. Descàrregues de e-books o webinars són algunes accions per a posicionar amb marketing automation. El nostre objectiu és complir amb el briefing i objectiu plantejat pel nostre client, però els canals són inescrutables com els camins del senyor.

Si. Amb coneixements es pot realitzar posicionament SEO Internacional. S’ha de generar una estratègia adequada a cada país per a tenir resultats d’èxit. Avui dia el teletreball i les videoconferències estan més a l’ordre del dia. Això també és una cosa positiva per al nostre planeta, ja que si hi ha menys desplaçaments hi haurà menys contaminació. El factor fonamental és triar una agencia SEO que ofereixi solucions amb garanties i en Factoria Creativa posem tota la nostra dedicació perquè això succeeixi. Sabem la importància d’estar en la primera pàgina de Google i posem la nostra obstinació en això. El posicionament web o SEO no té cap secret per a nosaltres, ens encanta, ens apassiona i això es nota en els resultats dels nostres clients.

Com a empresa de posicionament web, en Factoria Creativa hem desenvolupat projectes de posicionament SEO Internacional per a empreses amb venda a Europa i Sud-amèrica com Bravo, 100% Xef, Intimissimi, Volta, etc.

Parlem del teu projecte SEO?

icono presupuesto web