Creem la teva web app a mida

L’aparició dels terminals intel·ligents ha suposat un canvi en els nostres hàbits quotidians. Avui dia, utilitzem el mòbil per a moltes coses, qui de nosaltres no va en transport públic amb el smartphone a la mà informant-se del que passa en el món?

Aquesta és la principal raó per la qual et proposem desenvolupar una Web App.

A Factoria Creativa, t’assessorem amb tot el procés de planificació, disseny i desenvolupament perquè el resultat final sigui idoni per a tota mena de dispositius, sense importar el sistema operatiu.

Programem la teva Web App amb tecnologia de codi obert com HTML5, CSS3, PHP, Javascript, Jquery, ReactJS i SASS. Utilitzem pràctiques de codi net, testing i control de qualitat que garanteixen un producte fiable, funcional i eficient.

Vols augmentar les teves vendes?

Web Apps Barcelona

Avantatges d'utilitzar Web Apps

El seu benefici més important és el preu

La seva elaboració és més econòmica, el manteniment és més reduït i el temps de desenvolupament és menor que el d’una aplicació mòbil a mida.

Actualitzacions ràpides

Es una solución rápida y sencilla, ya que al actualizar tu web, la Wep App se actualizará automáticamente.

Immediatesa

No necessita ser instal·lada des de les botigues d’aplicacions mòbils, com ara Google Play Store o App Store d’Apple, això significa immediatesa per al client i menys hores de gestió i manteniment per al teu negoci.

Una única aplicació

Una sola aplicació per a tots els dispositius: Mac, Windows, iOS i Android. La nostra programació assegura el correcte funcionament a qualsevol plataforma.

Sempre visible

Amb la teva Web App, estaràs visible 24 hores al dia per augmentar l’eficiència del teu negoci.

Comunicació directa

Tindràs comunicació directa amb els teus clients i si fas ofertes i promocions a la teva web, aquestes es publicaran automàticament a la teva aplicació, generant un major abast.

Notificacions Push

Igual que les aplicacions mòbils, amb una Web App pots comptar amb notificacions push que et permetran assolir un tracte més proper amb el teu públic objectiu.

Projectes

Una imatge val més que mil paraules, descobreix com treballem

Necessites crear una web app? Contacta'ns

icono presupuesto web