icono presupuesto web
ventaja web apps barcelona

Valor afegit

L’aparició dels terminals intel·ligents ha suposat un canvi en els nostres hàbits quotidians. Avui dia, utilitzem el mòbil per a moltes coses, qui de nosaltres no va en transport públic amb el smartphone a la mà informant-se del que passa en el món?

Aquesta és la principal raó per la qual et proposem desenvolupar una Web App.

A Factoria Creativa, t’assessorem amb tot el procés de planificació, disseny i desenvolupament perquè el resultat final sigui idoni per a tota mena de dispositius, sense importar el sistema operatiu.

Programem la teva Web App amb tecnologia de codi obert com HTML5, CSS3, PHP, Javascript, Jquery, ReactJS i SASS. Utilitzem pràctiques de codi net, testing i control de qualitat que garanteixen un producte fiable, funcional i eficient.

c naranja

Vols augmentar les teves vendes?

Beneficis de les web apps

1

El benefici més important és el preu. La seva elaboració és més econòmica, el manteniment és més reduït i el temps de desenvolupament és menor que el d’una aplicació mòbil a mesura.

2

És accessible tant mitjançant ordinador com qualsevol dispositiu mòbil, ja que l’ingrés es realitza a través del navegador.

3

És una solució ràpida i senzilla, ja que en actualitzar la teva web, la Wep App s’actualitzarà automàticament.

4

No necessita ser instal·lada des de les botigues d’aplicacions mòbils, com Google Play Store o App Store d’Apple, això significa immediatesa per al client i menys hores de gestió i manteniment per al teu negoci.

5

Una sola aplicació per tots els dispositius: Mac, Windows, iOS, i Android. La nostra programació assegura el correcte funcionament en qualsevol plataforma.

6

Amb la teva Web App, estaràs visible 24h al dia per augmentar l’eficiència del teu negoci.

7

Tindràs comunicació directa amb els teus clients i si realitzes ofertes i promocions a la teva web, aquestes es publicaran automàticament en la teva aplicació, generant un major abast.

8

Igual que les aplicacions mòbils, amb una Web App pots comptar amb notificacions push que et permetran aconseguir un tracte més pròxim amb el teu públic objectiu.

9

Des de Factoria Creativa, podem crear campanyes de SEO i SEM enfocades a la teva aplicació i així promocionar el teu negoci.

Una aplicació web és ideal per un projecte on no es desitja invertir una gran quantitat de recursos i es busca implementar un MVP (Producte Mínim Viable) que permet establir la validesa del negoci i la proposta de valor.

Una Web App t’ofereix tots els beneficis d’una aplicació mòbil sense la necessitat d’haver de desenvolupar aplicacions natives per cada plataforma. És una alternativa molt valuosa en cost-benefici per als qui busquen enfortir la relació amb els seus actuals i potencials consumidors, ja que a més et permetrà implementar estratègies de màrqueting com a campanyes SEO i SEM per aconseguir els valors de creixement i conversió desitjats.

beneficios web apps para las empresas

Necessites crear una web app? Contacta'ns


    Accepto els termes i la política de cookies