Convertir la teva web en app mòbil

Convertir la teva web en app móvil per un preu reduït; aquesta solució fa un temps era menys que una quimera. El crear una aplicació mòbil en IOS i Android generava una gran inversió econòmica que ara qualsevol es pot pagar per un preu mínim.

L’objectiu és estar presents en el major nombre de plataformes i dispositius possibles, ja que és aquest el fi principal de qualsevol marca, sempre prioritzant recursos humans i per descomptat econòmics.

Tenir una pàgina web o presència a internet, per molt professional que sigui la imatge que donem, ja no és suficient si el teu sistema o plataforma, per error o omissió, no està disponible en tots els entorns i dispositius imaginables.

La unificació amb la qual somiava en els noranta ha saltat pels aires. Si abans semblava clar que imperaria Microsoft amb els seu sistema operatiu Windows, ara podem observar que les regles del joc han canviat i que sistemes com Linux i tot el seu univers de codi obert; Mac OS, aprentando cada vegada més per la seva versatilitat amb els Iphone, els Macs i els Ipads, entre d’altres.

Com convertir la teva web en app mòbil?

A més, avui hi ha diverses maneres de convertir la teva web en app mòbil, com sempre sol passar en el món de la tecnologia i l’enginyeria, davant l’amplitud i heterogeneïtat de plataformes, les solucions online generalistes han proliferat. Tenim l’opció a través d’una aplicació nativa o amb una aplicació web. En ambdós casos són de jerarquia estructurada i bon funcionament però la segona necessita internet per descarregar elements, cosa que si és nativa no necessita carregar.

Operativitat de convertir la teva web en app mòbil

Aquestes plataformes online que ens converteixen webs senceres en apps, són tan diverses com estètica i dinàmicament heterogènies, però totes operen sota els mateixos esquemes:

En qüestió de minuts se’t programa la teva app, la de la teva empresa o negoci, partint del que ja tens: la teva pàgina web.
Normalment aquesta app és multiplataforma: Android, Windows Phone i Iphone / Ipad.
Tot en línia i amb un entorn intuïtiu. Pràcticament sota les consignes «arrossegar i llest». De manera que el salt de la pantalla del PC a la del mòbil és senzill i sense complicacions tècniques.

¿Què fa aquest pluggin?

  • Integrar PhoneGap amb WordPress, el que s’exposa a l’API de Phonegapi.
  • Permet utilitzar javascript (utilitzant el API Phonegap) per les funcions natives dels dispositius.
  • Permet utilitzar altres plugins AppPresser i temes per a crear unaapp.
  • Afegeix una pàgina de configuració de la pàgina d’inici, menús i configuració de tema-app sol.

Alguns exemples perquè avui mateix puguis traslladar una website completa a una aplicació per a terminal mòbil. Doncs aquí va un petit mostrari. I a partir d’aquí, opera amb la que et sentis més còmode:

  • Appypie.com.
  • MobiSiteGalore.
  • AppsGeiser (amb l’afegit que aquesta és gratuïta).
  • Fluidapp (especialitzada en plataformes Apple).

Factoria Creativa

Somos una agencia de marketing online y diseño web en Barcelona que desarrolla proyectos de comunicación a medida y personalizados según objetivos.

icono presupuesto web